Κερδίστε 40 ευρώ με το αυριανό ΘΕΜΑ!

Ισχύει και στην έκδοση των 2€
Συνεπές στις υποσχέσεις του  το ΘΕΜΑ κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 27 Μαΐου με την σούπερ προσφορά του μήνα. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες, που δοκιμάζονται σκληρά από την οικονομική κρίση κάνει την υπέρβαση και αντί  για τη συνηθισμένη δωροεπιταγή έκπτωσης των 6 ευρώ που σας προσφέρει τις άλλες Κυριακές, σας δίνει την

δυνατότητα να κερδίσετε 40 ευρώ με τις αγορές σας από τα 566 καταστήματα της αλυσίδας Carrefour Μαρινόπουλος σε ολόκληρη την Ελλάδα.
 
Η μηνιαία σούπερ –προσφορά, η οποία ισχύει και στην έκδοση των 2 ευρώ, είναι ελαφρώς διαφοροποιημένη στον τρόπο που χρησιμοποιείται αλλά αξίζει τον κόπο αφού τα ευρώ που κερδίζετε είναι πολλά και μειώνεται σημαντικά το κόστος για το «καλάθι της νοικοκυράς». Αυτή την εβδομάδα αντί για ένα κουπόνι στην πρώτη σελίδα  θα βρείτε 15 κουπόνια συγκεντρωμένα σε δυο εσωτερικές σελίδες της εφημερίδας. Κάθε κουπόνι  αντιπροσωπεύει μια γενναία έκπτωση σε συγκεκριμένα προϊόντα πρώτης  ανάγκης που χρησιμοποιούν καθημερινά όλα τα σπίτια. Από ελαιόλαδο μέχρι σαμπουάν, βούτυρο, ρύζι και απορρυπαντικά. Όλα είναι επώνυμα προϊόντα που παράγονται και συσκευάζονται από γνωστές  αξιόπιστες εταιρίες.
 
Ειδικά για αυτό το μήνα (μην ξεχνάμε πως εκτός από εκλογές έρχεται και καλοκαίρι) συμπεριλάβαμε στο πακέτο της προσφοράς ουίσκι, ρούμι, μπύρες, νες καφέ, παγωτό και φυσικά αντιηλιακό  με γενναία έκπτωση. Οι τιμές είναι τόσο χαμηλές  που όχι μόνο βοηθούν τον οικογενειακό προϋπολογισμό, αλλά γίνονται και ιδιαίτερα ελκυστικές για επαγγελματίες.
 
Για να κερδίσετε με την σούπερ –προσφορά του μήνα πρέπει να κόψετε τα κουπόνια, που θα βρείτε στις εσωτερικές σελίδες της εφημερίδας αυτή την Κυριακή, να τα πάρετε μαζί σας στα καταστήματα της αλυσίδας, να επιλέξετε τα συγκεκριμένα προϊόντα που αναγράφονται στο κάθε κουπόνι και όταν φθάσετε στο ταμείο να τα παραδώσετε  για να  γίνει η αντίστοιχη έκπτωση. Αν αξιοποιήστε όλα τα κουπόνια κερδίζετε 40 ευρώ. Τα κουπόνια μπορείτε να τα εξαργυρώσετε και έπειτα από δεκαπέντε μέρες.
 
Η προσφορά του μήνα δεν απαιτεί ελάχιστο  ύψος αγορών. Μπορείτε να πάρετε ακόμη κι ένα προϊόν από τη λίστα με τα κουπόνια και να κερδίσετε την αντίστοιχη έκπτωση. Τα υπόλοιπα κουπόνια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε μια από τις επόμενες  αγορές σας σε όλα τα καταστήματα Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour express. Μην ξεχνάτε πως οι εκπτώσεις στα  συγκεκριμένα προϊόντα ισχύουν μόνο για  εσάς, τους αναγνώστες του ΘΕΜΑτος  που έχετε  κόψει το κουπόνι από την εφημερίδα.
 
Το ΘΕΜΑ για μια ακόμη φορά προσαρμόζεται στις ανάγκες των αναγνωστών του. Υπηρέτησε με συνέπεια αυτό το στόχο κι εσείς το αγκαλιάσατε με εμπιστοσύνη. Τον προηγούμενο μήνα πάνω από 200.000 οικογένειες έκαναν χρήση των κουπονιών με τις προσφορές του μήνα.

Keywords
Αναζητήσεις
αυριανες προσφορες μαρινοπουλος
Τυχαία Θέματα