Ενοχλημένος ο Θεοδωρικάκος με τον Κουρτάκη

Η ειρωνική απάντηση του εκδότη για τη «φαμίλια απατεώνων» όταν ήταν σύμβουλος του Λαλιώτη

Νέα πολιτικο-μιντιακή κόντρα στην κεντροδεξιά πλευρά του γηπέδου γεννήθηκε, ανάμεσα στον εκδότη της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννη Κουρτάκη και τον σύμβουλο επικοινωνίας του αρχηγού της ΝΔ, Τάκη Θεοδωρικάκο. Ο τελευταίος φέρεται ενοχλημένος για τα όσα λέει για τον ίδιο από τη ραδιοφωνική του εκπομπή ο εκδότης, αλλά και για τα όσα γράφει στην εφημερίδα

του… Και με ένα άκρως ειρωνικό σχόλιο από τη στήλη του ο Γιάννης Κουρτάκης απαντά, αποκαλώντας τον «διεθνούς φήμης επικοινωνιολόγο»! Μάλιστα ο εκδότης αναρωτιέται προς τι ο θυμός του συμβούλου της ΝΔ, αφού το μόνο που κάνει είναι να θυμίζει στους ακροατές του το παρελθόν του και ειδικά τη σχέση του με τον Λαλιώτη, όταν το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ αποκαλούσε την οικογένεια Μητσοτάκη «φαμίλια απατεώνων»!

Διαβάστε στη συνέχεια το ειρωνικό σχόλιο του εκδότη:

«Ενοχλημένος από τα όσα γράφουμε και λέμε στο ραδιόφωνο των “Παραπολιτικών” είναι (λέει) ο διεθνούς φήμης επικοινωνιολόγος Τάκης Θεοδωρικάκος. Δεν κατανοώ τους λόγους της ενόχλησης. Και δεν τους κατανοώ γιαί δεν θεωρώ ότι αποτελεί κριτική η αποτύπωση της ιστορικής πραγματικότητας. Και αυτή λέει ότι ο κατά τα άλλα συμπαθής Θεοδωρικάκος υπήρξε στενός συνεργάτης του Λαλιώτη την περίοδο που ο τελευταίος παρουσίαζε την οικογένεια Μητσοτάκη ως “φαμίλια απατεώνων”, όπως επίσης είναι κουμπάρος και συνεργάτης του Καλογρίτσα, ο οποίος πουσαρίστηκε από τους νεοκομμουνιστές ως ο μέγας καναλάρχης. Αν αυτά ενοχλούν τον Τάκη και τον Μητσοτάκη τότε, για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα».

The post Ενοχλημένος ο Θεοδωρικάκος με τον Κουρτάκη appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα