Απουσίαζε από τη βασική 5άδα του δελτίου το θέμα των αδειών!

Στροφή μετά την πτώση της τηλεθέασης στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA;

Απίστευτο κι όμως αληθινό: από κει που το δελτίο ειδήσεων του ALPHA αφιέρωνε καθημερινά όλο του το χρόνο στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, με καταγγελίες και αποκαλύψεις εναντίον υπερθεματιστών, αλλά και για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού, αγνοώντας τα υπόλοιπα θέματα της επικαιρότητας με επιδεικτικό τρόπο… Ξαφνικά το χθεσινό δελτίο ειδήσεων που παρουσίασε ο Νίκος Μάνεσης, όχι μόνο δεν ήταν μονοθεματικό και επέστρεψε στην κανονικότητα μεταδίδοντας ειδήσεις

από την επικαιρότητα… επιπλέον, από τα πρώτα θέματα που εκφωνεί στο εισαγωγικό του ο δημοσιογράφος απουσίαζε τελείως το θέμα των αδειών!

Αν και δεν θα έπρεπε να αποτελεί είδηση η κανονικότητα για ένα δελτίο ειδήσεων, αλλά το γεγονός ότι επί 15 και πλέον ημέρες το δελτίο του ALPHA, εμφανιζόταν προκλητικά μονοθεματικό… η ξαφνική στροφή του, μοιραία συνιστά είδηση άξια αναφοράς!

Εχθές λοιπόν στην έναρξη του δελτίου ειδήσεων ο Νίκος Μάνεσης προλογίζει τα 5 βασικά θέματα, δηλαδή από τη φοροκαταιγίδα και τις προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν έως την κόντρα Φίλη – Αρχιεπισκοπής και απουσιάζει το θέμα των αδειών. Είναι απίστευτο ότι ξαφνικά από τα βασικά θέματα του δελτίου απουσιάζουν οι άδειες, όταν μία ημέρα πριν, δηλαδή την Παρασκευή αφιερώθηκαν 25 ολόκληρα λεπτά! Ξαφνικά εχθές το θέμα εμφανίστηκε έβδομο στη λίστα των θεμάτων, περίπου λίγο μετά τη μέση του δελτίου, δηλαδή στο 26ο λεπτό… Και φυσικά το ρεπορτάζ ήταν εκτενές, αλλά με την επιστροφή στο στούντιο – σε αντίθεση με άλλες φορές, δεν δόθηκε συνέχεια, με τον παρουσιαστή να συνεχίζει κανονικά τη μετάδοση των υπολοίπων θεμάτων της επικαιρότητας!

Δεν γνωρίζουμε πού οφείλεται η ξαφνικά στροφή… Αλλά σίγουρα η πτώση της τηλεθέασης του δελτίου ειδήσεων στη διάρκεια της εβδομάδας, σίγουρα θα επηρέασε στην απόφαση… Άλλωστε υπάρχουν δεκάδες θέματα για να κάνει κανείς αντιπολίτευση στην κυβέρνηση!

The post Απουσίαζε από τη βασική 5άδα του δελτίου το θέμα των αδειών! appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα