Εκλογές παρέα με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1

Την Κυριακή 18 Μαΐου συντονιστείτε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 από τις 6 το πρωί και παρακολουθείστε όλες τις εξελίξεις με διαρκείς συνδέσεις με τα επιτελεία των υποψηφίων δημάρχων και περιφερειαρχών, το υπουργείο Εσωτερικών και τα εκλογικά κέντρα.

Όλο το δημοσιογραφικό δυναμικό των Παραπολιτικών σας μεταφέρει τον παλμό των εξελίξεων με αποκαλυπτικά παρασκήνια από την ψηφοφορία.

Ο Γιώργος Βούλγαρης ανοίγει την διαδικασία του εκλογικού μαραθωνίου, στις 9 ακολουθεί η Κέλλυ Κοντογεώργη και αμέσως μετά την σκυτάλη παίρνουν ο «Χρήστος και ο άχρηστος» Χρήστος Φερεντίνος και Θοδωρής Αθερίδης σε μια εκπομπή -έκπληξη με χρώμα εκλογικό. Η εκλογική ροή θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του μεσημεριού με έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές αλλά και στιγμές γέλιου από τους Jeremy, Mikeius, Mαλιάτση και Λίλα Σταμπούλογλου.

Και από τις 6 το απόγευμα η εκλογική βραδιά στα Παραπολιτικά με τους Γιάννη Κουρτάκη, Ανδριάνα Ζαρακέλη, Γιάννη Αργυρό, Βασίλη Ταλαμάγκα, Λάμπρο Καλαρρύτη, Κέλλυ Κοντογέωργη, Γιάννη Χρηστάκο. Σχολιάζουν Νίκος Σίμος, Παναγιώτης Τζένος, Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, Μενέλαος Τασιόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα