Έγραψε LOL στο Facebook για τρακάρισμα και… πήγε φυλακή

Μία έφηβη στο Κεντάκι των ΗΠΑ αρνήθηκε να διαγράψει σχόλιο στο Facebook μετά από εντολή δικαστή με αποτέλεσμα να φυλακιστεί. Η 18χρονη Πόλα Άσερ έγραψε την περασμένη εβδομάδα στο λογαριασμό της στο Facebook «My dumbass got a DUI and I hit a car

LOL» δηλαδή «Η χαζοβιόλα οδηγούσα μεθυσμένη και χτύπησα ένα αυτοκίνητο LOL», όπου LOL σημαίνει «γελάω πολύ δυνατά», μια συντομογραφία που είναι πολύ διαδεδομένη στα γραπτά μηνύματα και στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τοπικό σταθμό, οι γονείς των τεσσάρων ανθρώπων που τράκαρε η Άσερ (όλοι καλά στην υγεία τους σύμφωνα με τις ίδιες πηγές) επικοινώνησαν με τοπικό δικαστή αφού διάβασαν τη συγκεκριμένη ανάρτηση στο Facebook. Ο δικαστής διέταξε την Άσερ να σβήσει το σχόλιο, αυτή αρνήθηκε και αμέσως τιμωρήθηκε με ποινή δύο μέρες φυλάκισης για περιφρόνηση του δικαστηρίου.

Αφού εξέτισε την ποινή της απολογήθηκε λέγοντας «Δεν πίστευα ότι το LOL θα με έβαζε φυλακή».

Όπως σημειώνει το Mashable δεν είναι σαφές ποιο νόμο επικαλέστηκε ο δικαστής για να διατάξει την Άσερ να σβήσει το σχόλιο της. Η ίδια θα επιστρέψει στο δικαστήριο στις 27 Σεπτεμβρίου για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ και φυγής από τον τόπο του ατυχήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα