Δελλατόλα και Οικονομόπουλο συναντά ο Τσίπρας – Ημερίδα για τα ΜΜΕ οργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Τα τελεσίγραφα της Στάη και η παρότρυνση του Σόμπολου στη σύζυγό του να είναι υποψήφια στην ΕΣΗΕΑ

Του Νίκου Νικητέα από τη στήλη «Media windows»

Τον εκδότη των εφημερίδων, «6 μέρες» και «Ποντίκι», Αντώνη Δελλατόλα, καθώς επίσης και της «Ελευθεροτυπίας», Χάρη Οικονομόπουλο, αναμένεται να συναντήσει τις επόμενες ημέρες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας,

προκειμένου να κλείσει τον κύκλο των επαφών του με τους εκδότες.

Πριν όμως ολοκληρώσει τις συναντήσεις του, σκοπεύει να δει τους επικεφαλής των δημοσιογραφικών ενώσεων, αλλά και τους φοιτητές των δύο τμημάτων ΜΜΕ (Παντείου και πανεπιστημίου Αθηνών), για να διαμορφώσει πλήρη εικόνα.

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Τσίπρας θα παρουσιάσει τα συμπεράσματα των επαφών του και τις προτάσεις του, σε ημερίδα για τα ΜΜΕ που θα οργανώσει ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στις 16 ή 17 Μαΐου. Εκεί αναμένεται να δώσει και το στίγμα των προθέσεών του για τις αλλαγές που θα επιχειρήσει στον χάρτη των media σε περίπτωση που κυβερνήσει.

«Ψάξε παρουσιαστή. Εγώ αύριο δεν έρχομαι», ήταν η απάντηση της Έλλης Στάη στον διευθυντή ειδήσεων της ΝΕΤ, Βασίλη Θωμόπουλο, όταν της ζήτησε να ανεβαίνει στην ΕΡΤ πριν τις 6.00 το απόγευμα όπως συνηθίζει, για να δουλεύουν καλύτερα το δελτίο ειδήσεων!

Σύμφωνα με το εσωτερικό σημείωμα του στελέχους της ΕΡΤ προς την διοίκηση (που έχουμε στη διάθεσή μας), μεταξύ άλλων αναφέρεται και στο περιστατικό με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου τον περασμένο Οκτώβριο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η παρουσιάστρια «Ξεπέρασε κάθε όριο».

Αφού, «Λίγο πριν βγει στο δελτίο χαρακτήρισε “τέρας” μία βουλευτή γνωρίζοντας ότι την ακούνε… Μάλιστα, ο Αντώνης Δελλατόλας που ήταν καλεσμένος ήθελε να φύγει»!

Δεν πρόλαβε όμως, η Έλλη Στάη να κλείσει το μέτωπο με τον διευθυντή της, παρουσία του νέου διευθύνοντος συμβούλου, Γκίκα Μάναλη που της ζήτησε να αποφεύγει τις τοποθετήσεις για εσωτερικά θέματα μέσω twitter το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, και άνοιξε νέο με τον Γιώργο Παπαχρήστο των ΝΕΩΝ! Ο τελευταίος την εγκαλεί, διότι δεν τον προστάτευσε στις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον του ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξη που της παραχώρησε.

Και για το τέλος μια απορία: Αληθεύει ότι ο πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ, Πάνος Σόμπολος παροτρύνει τη σύζυγό του να είναι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές της ΕΣΗΕΑ;

Keywords
Τυχαία Θέματα