Μπαλτάκος : Πότε χάρηκα τον Τσίπρα!

«Στο πρώτο εξάμηνο του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ο Τσίπρας αντιστεκόταν στους εκβιασμούς των δανειστών, ένοιωσα χαρά, κι ας του το καταμαρτυρούσαν στη Νέα Δημοκρατία . Βέβαια, ήταν πολύ δύσκολο, χωρίς εμπειρία, να αντιστέκεται, για τον επί πλέον λόγο ότι είχε απέναντί του- όπως και ο Σαμαράς- κράτη και λαούς με αποικιοκρατική αντίληψη».

Τάδε έφη Τάκης Μπαλτάκος , πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης επί Πρωθυπουργίας Σαμαρά, μιλώντας στην κυριακάτικη εκπομπή του Κώστα Μαρδά στο κανάλι BLUE SKY.

O γνωστός …συνήγορος της «Δεξιάς του Κυρίου», τα έσπασε με τον Καρατζαφέρη, διαφωνώντας με τη συνεργασία του νεοπαγούς κόμματός τους «Εθνική Ενότητα» με την Χρυσή Αυγή. «Εγώ είμαι Δεξιός και όχι Χρυσαυγίτης. Θέλω τους ψηφοφόρους της και όχι την ιδεολογία της. Η σημερινή ΝΔ του Κυριάκου δεν είναι Δεξιά- κατά δήλωση του αρχηγού της » λέει ο από τα γεννοφάσκια του Δεξιός- δεξιότατος Μανιάτης. Είπε επίσης ότι η Ελλάδα έχασε την ευκαιρία να απαλλαγεί από τη στρούγκα του ευρώ, όταν το Σεπτέμβριο του 2011 ο Σόϊμπλε πρότεινε στον υπουργό Οικονομικών του Γιώργου Παπανδρέου Ευάγγελο Βενιζέλο οργανωμένο σχέδιο επανόδου στο εθνικό νόμισμα, με δωρεάν βοήθεια 50 δις και στήριξη των τιμών στα βασικά προϊόντα.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να ταχθεί υπέρ του Τραμπ, με τον παρουσιαστή να χαρακτηρίζει διχαστικό το νέο αμερικανό Πρόεδρο, αλλά και να επικαλείται αποκάλυψη της βρετανικής εφημερίδας Independent, ότι ο Δημοκρατικός Ομπάμα, μόνο το 2016 , έριξε 26.000 …δημοκρατικές βόμβες σε επτά χώρες της Ασίας , της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής!

The post Μπαλτάκος : Πότε χάρηκα τον Τσίπρα! appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα