Η διάρκεια θα κρίνει το νικητή – Η στροφή του ΑΝΤ1 στις μεγάλες ηλικίες λόγω Χατζηνικολάου

Οι τελευταίες συσκέψεις πριν την αποψινή πρεμιέρα

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλα τα βλέμματα σήμερα θα είναι στραμμένα στον ΑΝΤ1 και στην πολύ αναμενόμενη πρεμιέρα του νέου δελτίου ειδήσεων του καναλιού με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Έχουν προηγηθεί αρκετές συσκέψεις, στις περισσότερες εκ των οποίων το βασικό αντικείμενο συζήτησης ήταν οι τηλεθεάσεις των δελτίων του ALPHA και φυσικά του ΑΝΤ1

και τα σημεία στα οποία χωλαίνει.

Μάλιστα στην τελευταία σύσκεψη της Παρασκευής – λέγεται, ότι συμμετείχαν και στελέχη της AGB Nielsen… στην οποία έγινε εκτενής ανάλυση και επιβεβαιώθηκε… αυτό που είχαμε γράψει την ίδια ημέρα, ότι στόχος του νέου δελτίου ειδήσεων είναι η πρωτιά στο σύνολο του κοινού και όχι στα νεανικά κοινά που ενδιαφέρει το κανάλι τα τελευταία χρόνια (εδώ).

Προφανώς αυτή η στροφή εξυπηρετεί τις ανάγκες του νέου δελτίου ειδήσεων και ειδικότερα τον νέο anchorman, αφού η έμφαση στην πολιτική επικαιρότητα ενδιαφέρει κατά κύριο λόγο μεγάλες ηλικίες πάνω των 50 ετών… Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η διάκριση των κοινών για τα δελτία ειδήσεων – ανέκαθεν, ήταν προβληματική… Επιπλέον όμως, η ιστορία με τα κοινά χωλαίνει από τη στιγμή που πληθώρα ερευνών καταδεικνύει ότι όλο και λιγότερο οι νέοι παρακολουθούν τηλεόραση!

Ανεξάρτητα όμως από όλα αυτά και επιστρέφοντας στη σημερινή πρεμιέρα του Νίκου Χατζηνικολάου που θα έχει απέναντί του το ισχυρό δελτίο ειδήσεων του ALPHA με τον Αντώνη Σρόιτερ και την καλό κουρδισμένη ομάδα του καναλιού… το στοίχημα θα κερδηθεί όχι τις πρώτες ημέρες ή ακόμη και τις πρώτες εβδομάδες… αλλά στη διάρκεια και την αντοχή.

Με άλλα λόγια, το πιθανότερο είναι η πρεμιέρα του Νίκου Χατζηνικολάου να πάει πολύ καλά σε τηλεθέαση… και το ίδιο ίσως να συμβεί και τις αμέσως επόμενες ημέρες… που ο κόσμος θα θέλει να δει ξανά τον δημοσιογράφο στο ρόλο του παρουσιαστή ειδήσεων… Η διάρκεια όμως θα κρίνει τον νικητή, αφού ως γνωστόν το δελτίο είναι μαραθώνιος!

The post Η διάρκεια θα κρίνει το νικητή – Η στροφή του ΑΝΤ1 στις μεγάλες ηλικίες λόγω Χατζηνικολάου appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα