Απάντησε ο Ψυχάρης με δημιουργική ασάφεια!

Βλέποντας ότι δεν γλιτώνει αυτή τη φορά τις κινητοποιήσεις η διοίκηση του ΔΟΛ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι από τις 15 Μαρτίου θα επιστρέψει η μισθοδοσία στην κανονικότητα και ότι κάθε 15 του μήνα οι εργαζόμενοι θα λαμβάνουν ένα μισθό. Αυτό σε πρώτη φάση μπορεί να θεωρηθεί καλό. Στη συνέχεια όμως αναφέρει ότι τα οφειλόμενα που αναλόγως της επόμενης καταβολής θα είναι περίπου δυόμισι μισθοί θα καταβληθούν μέχρι τον επόμενο Νοέμβριο όπως και όταν μπορεί η εταιρεία.

Δεν δεσμεύεται η εταιρεία ούτε για συγκεκριμένη ημερομηνία ούτε για συγκεκριμένο ποσό. Θα μπορεί δηλαδή ένα μήνα να δίνει κάτι τον επόμενο τίποτε κοκ. Η είδηση βρίσκεται στην τελευταία πρόταση της ανακοίνωσης όπου αναφέρεται συγκεκριμένα «Με νεότερη ανακοίνωση η Διοίκηση θα ενημερώσει τους εργαζόμενους για την αποφασισθείσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας και την ανασυγκρότηση του Ομίλου». Μένει λοιπόν να μάθουν οι εργαζόμενοι ποιά ποσά θα μπουν στα ταμεία, ποιός θα τα καταβάλει (αν δηλαδή θα είναι του Ψυχάρη ή μπαίνει και συμπαίκτης) και σε τι θα χρησιμοποιηθούν. Η «ανασυγκρότηση» τι πρόσημο θα έχει; Αναπτυξιακό ή το αντίθετο (βλ.απολύσεις);

Το μπαλάκι είναι ξανά τώρα στο γήπεδο της ΕΣΗΕΑ αλλά και των εργαζομένων του ΔΟΛ για να το αν θα αποδεχτούν την πρόταση αυτή ή θα διαπραγματευθούν για να γίνουν βελτιώσεις.

UPDATE: Με δεύτερη ανακοίνωση το λογιστήριο ενημέρωσε τους εργαζομένους για την καταβολή της επόμενης μισθοδοσίας από την οποία προκύπτει ότι η εκκίνηση του προγράμματος ομαλοποίησης της μισθοδοσίας θα ξεκινήσει με την εταιρεία να βάζει μέσα άλλο ένα 15νθημερο τους εργαζομένους και μάλιστα αυτό θα είναι μόνιμα οφειλόμενο και δεν θα μπει στο (ασαφές) πρόγραμμα εξόφλησης.
Συμπέρασμα: Ο Βαρουφάκης είναι γατάκι μπροστά στον Σταύρο!

The post Απάντησε ο Ψυχάρης με δημιουργική ασάφεια! appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Αναζητήσεις
ψυχαρης
Τυχαία Θέματα