Τέιλορ Σουίφτ και Εντ Σίραν οι μεγάλοι νικητές των Γκράμι

Η Τέιλορ Σουίφτ και ο Εντ Σίραν αναδείχθηκαν μεγάλοι νικητές στη φετινή τελετή απονομής των μουσικών βραβείων Γκράμι. Η Σουίφτ κέρδισε τα βραβεία Άλμπουμ της Χρονιάς και Καλύτερο Ποπ Άλμπουμ για το «1989», καθώς και το βραβείο για το Καλύτερο Μουσικό Βίντεο («Bad Blood»), ενώ ο Σίραν απέσπασε το βραβείο για το Τραγούδι της Χρονιάς με το «Thinking Out Loud».
Ο Σίραν μοιράστηκε το βραβείο με τη Βρετανίδα Έιμι Γουάτζ, με την οποία το είχε γράψει. Το βραβείο απονεμήθηκε

από τον Στίβι Γουόντερ, ο οποίος όταν άνοιξε τον φάκελο με τα ονόματα των νικητών είπε χαριτολογώντας ότι ήταν ο μόνος που μπορούσε να τα διαβάσει γιατί ήταν γραμμένα στη γραφή Braille.

Πέρσι, το τραγούδι «Thinking Out Loud» έγινε το πρώτο τραγούδι που ακούστηκε 500 εκατ. φορές μέσω της ιντερνετικής πλατφόρμας Spotify. Η δημοτικότητά του εκτοξεύθηκε μέσω του βίντεο όπου ο Σίραν χορεύει με την Μπρίτανι Τσέρι, γνωστή από την τηλεοπτική εκπομπή «So You Think You Can Dance».

Ο Σίραν απέσπασε επίσης το βραβείο Καλύτερης Ατομικής Ερμηνείας Ποπ τραγουδιού, πάλι για το «Thinking Out Loud».

Ο ράπερ Κέντρικ Λαμάρ, που πήγε στην τελετή απονομής με 11 υποψηφιότητες, κέρδισε, μεταξύ άλλων, το Γκράμι στην κατηγορία Καλύτερο Άλμπουμ Ραπ για «To Pimp a Butterfly».

Το βραβείο για το Καλύτερο Χορευτικό Κομμάτι πήγε στους Skrillex and Diplo με τον Τζάστιν Μπίμπερ για το «Where Are U Now», ενώ οι Μαρκ Ρόνσον και Μπρούνο Μαρς κέρδισαν δύο βραβεία, ανάμεσα στα οποία το Γκράμι για την Ηχογράφηση της Χρονιάς, για την επιτυχία «Uptown Funk».

Στα παραλειπόμενα της βραδιάς, ψυχρολουσία περίμενε τους θαυμαστές και τις θαυμάστριες της Ριάνα, αφού η διάσημη τραγουδίστρια ακύρωσε την προγραμματισμένη εμφάνισή της στην τελετή απονομής, λόγω ασθένειας.
Πηγή in.gr

The post Τέιλορ Σουίφτ και Εντ Σίραν οι μεγάλοι νικητές των Γκράμι appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα