Αλ. Φλαμπουράρης: Θλίβομαι από την τοποθέτηση της Φώφης Γεννηματά στο άρθρο του πρωθυπουργού

Μια κεντροαριστερά που έχει για μοναδικό εχθρό της την Αριστερά, είναι περισσότερο… κεντροδεξιά!

Λάβρος κατά της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά αλλά και της εν γένει στάσης που κρατάει τα τελευταία χρόνια η κεντροαριστερά γενικότερα, εμφανίστηκε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης σήμερα στην εκπομπή «Ακραίως» του Σκάι και τον δημοσιογράφο Τάκη Χατζή.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «η τοποθέτηση της κας

Γεννηματά (ότι αποτελεί ύβρις η προσπάθεια του πρωθυπουργού να εμφανιστεί ως νέος Ανδρέας Παπανδρέου με αφορμή τα όσα ανέφερε σήμερα με άρθρο του στην εφημερίδα Documento), με θλίβει. Κρύβει άγχος. Θα μπορούσε να μην είναι υβριστική. Πιστεύω, συνέχισε, ότι οι εκατοντάδες χιλιάδες που ακολούθησαν τον Ανδρέα Παπανδρέου στην πορεία του, δεν θα είναι καθόλου ευτυχισμένοι από αυτές τις δηλώσεις».

Ακολούθως τόνισε ότι «εμείς είμαστε η Αριστερά. Από την άλλη πλευρά, οι σοσιαλδημοκράτες και αυτό που λέμε κεντροαριστερά σε αυτό τον τόπο, υπάρχει ανάγκη να αυτοπροσδιοριστεί γιατί έχει χάσει… τα αυγά και τα πασχάλια τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να αυτοπροσδιοριστεί, να καθορίσει τη στάση του απέναντι στον κόσμο και κυρίως να αποφασίσει ποιά πολιτικά στάση θα έχει απέναντι στη Νέα Δημοκρατία, γιατί η εκτίμησή μας είναι ότι δεν μπορεί να υπάρχει μια κεντροαριστερά που μοναδικό εχθρό της έχει την Αριστερά. Μια τέτοια κεντροαριστερά, είναι περισσότερο κεντροδεξιά»!

The post Αλ. Φλαμπουράρης: Θλίβομαι από την τοποθέτηση της Φώφης Γεννηματά στο άρθρο του πρωθυπουργού appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα