Άντε παιδιά... καλούς απογόνους

14:29 3/9/2017 - Πηγή: Antinews

Πάντα αναρωτιόμασταν τι βρήκε ο Αλέξης στον Πάνο και ο Πάνος στον Αλέξη και 2,5 χρόνια τώρα είναι παντρεμένοι και μάλιστα με ισχυρούς δεσμούς.

Μας το αποκάλυψε ο βουλευτής των ψεκασμένων, Δημήτρης Καμμένος ο οποίος δεν έχει σχέση με τον Πάνο αλλά είναι και ο ίδιος… καμμένος. Μας έδειξε επίσης για πιο λόγο ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛΛ θα πάνε μαζί μέχρι τέλους. Αν αυτό

το τέλος είναι η διάλυσή τους ή αν είναι ο δρόμος προς το εδώλιο θα το δούμε σύντομα. Άλλωστε, κάτιoffshore, κάτι περίεργες κινήσεις, κάτι λογαριασμοί πάντα θα τους ενώνουν.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Καμμένος λοιπόν είπε ερωτηθείς εάν θα ήταν υπέρ μίας εκ νέου συνεργασίας σε επίπεδο συγκυβέρνησης: «Προσωπικά θα είχα κάποιες σκέψεις, εάν θα μπορούσα προγραμματικά ή μετά να υπάρχει κάποια κυβερνητική συνεργασία, γιατί στην αντιπολίτευση δεν έχεις να κάνεις κάτι.

Δεν θα γίνουμε ΔΗΜΑΡ, ΠΑΣΟΚ και οι λοιποί συγγενείς κεντροαριστεροί. Σαν αντιπολίτευση δεν έχεις λόγο να συνεργαστείς με κάποιον, άποψη μου και αυτή, αλλά κυβερνητικά θα είχα κάποιους προβληματισμούς» και πρόσθεσε:

«Θα έπρεπε να το συζητήσουμε, διότι ήταν η πρώτη φορά. Η πρώτη φορά είναι πάντα πολύ ενδιαφέρουσα, από το σεξ όταν είμαστε νέοι μέχρι οτιδήποτε άλλο κάνεις για πρώτη φορά στη ζωή σου και μετά μαθαίνεις, αποκτάς εμπειρίες.

Πρέπει να τα βάλεις κάτω στο τραπέζι και να δεις ποια είναι η τακτική σου, ποια είναι η στρατηγική σου και πολλά άλλα. Εμένα, ένα που με έχει πειράξει είναι ότι δεν μας θέλουν για συγκυβέρνηση, το έχω πει πολλές φορές. Επειδή είμαι ένας περήφανος άνθρωπος και δεν κρύβω τα λόγια μου τους λέω όταν μπαίνω στη Βουλή δεν θέλω να βλέπω φάτσες που δεν με γουστάρουν, όπως και δεν κάνω παρέα και με κανέναν που δεν με γουστάρει…».

Αυτό ήταν λοιπόν το μυστικό του «γάμου» ΤσίπραΚαμμένου. Η όμορφη αίσθηση της πρώτης φοράς στο σεξ. Το ίδιο ένιωσαν και οι Συριζαίοι με τους ψεκασμένους. Αυτή η εμπειρία που τους έμεινε χαραγμένη για πάντα στο μυαλό.

Σαν τους παρθένους που δεν ξεχνούν την πρώτη αγάπη, την πρώτη ολοκληρωμένη σχέση.

Αυτά είναι κόλπα. Άντε παιδιά, Αλέξη και Πάνο, καλούς απογόνους μετά από 2,5 χρόνια σχέσης.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα