Ζιντάν: "Το είχα ονειρευτεί όταν έφτασα τον Ιανουάριο"

Ο Ζινεντίν Ζιντάν , πιο χαρούμενος από ποτέ, αποκάλυψε στην συνέντευξη Τύπου, μετά τον θρίαμβο στο San Siro,πως όταν ανέλαβε προπονητής της Ρεάλ τον Ιανουάριο ονειρευόταν να κερδίσει τον τίτλο του Champions League.

"Οταν ανέλαβα αυτή τη θέση είχα ονειρευτεί αυτόν τον τίτλο, ήξερα ότι θα μπορούσα δουλεύοντας με αυτή την ομάδα. Παλέψαμε μέχρι το τέλος, οι παίκτες τα αξίζουν όλα," είπε ο Γάλλος προπονητής. "Είμαι ευτυχής. Δουλέψαμε και προσπαθήσαμε σε αυτόν τον τελικό. Δεν ήταν

εύκολο να κερδίσουμε και είμαι πολύ χαρούμενος. Ηταν ένα δύσκολο ματς. Αυτό το τρόπαιο σημαίνει πολλά για τον σύλλογο, τους φιλάθλους, όλους μας," πρόσθεσε, ενώ σε ερώτηση αν περίμενε να φτάσει στο τρίτο Champions League, ένα σαν παίκτης, ένα σαν βοηθός του Αντσελότι και ένα σαν προπονητής, τόνισε: "Ο πρόεδρος μου έδωσε την ευκαιρία, και στην συνέχεια εργαστήκαμε με μία ομάδα που έχει ταλέντο και εξαιρετική ποιότητα. Είμαι ευτυχής γιατί είμαι μέρος αυτού του μεγάλου συλλόγου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είμαι πολύ υπερήφανος που ανήκω σε αυτό το μεγάλο σπίτι. Δεν πιστεύω ότι ήταν η μεγαλύτερη ήττα για την Ατλέτικο, αφού έφτασαν στον τελικό και τον έχασαν στα πέναλτι. Κερδίσαμε εμείς, μπορούσαν να κερδίσουν και εκείνοι. Συγχαίρω την Ατλέτικο για το μεγάλο Champions League που έκανε και τον Ντιέγκο Σιμεόνε, γιατί είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Όπως είπε και ο Αντσελότι, εάν έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις το Champions League σαν προπονητής, δεν έχει να συγκριθεί με τίποτα , εάν το έχεις κάνει ως παίκτης. Είμαι πολύ χαρούμενος," συμπλήρωσε. "Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες περισσότερες, αλλά και οι δύο ομάδες έπαιξαν ένα μεγάλο παιχνίδι. Τώρα θέλω απλά να απολαύσω αυτή τη στιγμή, σχεδόν δεν έχω καμία ενέργεια για να σκεφτούμε κάτι άλλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα