Ανόρθωση: Αναμονή για απάντηση Μιχαηλίδη

Η πρώτη επαφή του Χρίστου Πουλλαΐδη με τον Ανδρέα Μιχαηλίδη έγινε και αναμένεται η απόφαση τού μέχρι πρότινος βουλευτή, αν θα αποδεχθεί τη θέση του Εκτελεστικού Προέδρου στην Ανόρθωση.

Κατά τη συνάντηση, η οποία δεν επιβεβαιώνεται από την επίσημη Ανόρθωση ούτε και από τον ίδιο τον Α. Μιχαηλίδη, ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας της Αμμοχώστου ανέλυσε τον ρόλο που θέλει να έχει ο Εκτελεστικός Πρόεδρος, ποιες θα είναι οι αρμοδιότητές του και οι ευθύνες του.
Ο κ. Πουλλαΐδης εξέφρασε στον κ. Μιχαηλίδη την

επιθυμία του να αναλάβει το πόστο αυτό γιατί, ως έμπειρος στα ποδοσφαιρικά πράγματα του τόπου, μπορεί να αντεπεξέλθει. Με τη σειρά του, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες μας, ο κ. Μιχαηλίδης δεν απέκλεισε την περίπτωση συνεργασίας, αντικρίζει θετικά την πρόταση που του έγινε, πλην όμως δεν έδωσε απάντηση. Ζήτησε λίγο χρόνο να το σκεφτεί και να απαντήσει τις προσεχείς μέρες.

Αυτά είναι τα δεδομένα για το θέμα του Εκτελεστικού Προέδρου. Όσον αφορά τον προγραμματισμό τώρα, ο Τεχνικός Διευθυντής Αλμπέρτο Μπενίτο βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα στην Κύπρο και ολοκληρώνει τις επαφές του με τους παίκτες και εντός των ημερών θα κοινοποιήσει τις αποφάσεις του. Τόσο για τους παίκτες για τους οποίους η Ανόρθωση διατηρεί «οψιόν» για ανανέωση των συμβολαίων τους, όσο και γι' αυτούς που δεσμεύονται με συμβόλαια.
Θυμίζουμε ότι ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του Μαϊσουράτζε, ενώ για τους Ορλάντι, Ντλοβού, Σβεχλέν και Βίκτορ υπάρχει το δικαίωμα ανανέωσης εκ μέρους της ομάδας.

Τι ισχύει
Στον Μαϊσουράτζε έγινε πρόταση για ανανέωση, ο ίδιος δεν έχει απαντήσει ακόμη και ψάχνει για αλλού. Δύσκολα θα παραμείνει.
Στον Ορλάντι έγινε, ως γνωστό, πρόταση για να συνεχίσει με μειωμένες απολαβές, δεν τη δέχθηκε και θεωρείται δύσκολο να παραμείνει. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης αντικρίζει θετικά τις άλλες τρεις περιπτώσεις, δηλαδή των Ντλοβού, Σβεχλέν και Βίκτορ, τους οποίους θέλει να κρατήσει.
Για τον Νοτιαφρικανό επιθετικό ξένα δημοσιεύματα λένε ότι είναι στόχος ομάδων στο εξωτερικό και αυτός είναι ένας επιπρόσθετος λόγος για να αξιοποιηθεί το «οψιόν».
Ο Μανζορό έχει ήδη αποχωρήσει (η Ανόρθωση είχε δικαίωμα ανανέωσης το οποίο δεν εξάσκησε), όπως και ο Χόλγκερσον, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στη Δανία.

Υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει κάποιος ή κάποιοι από τους παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαια. Όπως ο Κάλβο για παράδειγμα, ο οποίος φέρεται να μην είναι στα πλάνα προπονητή και τεχνικού διευθυντή.
Όλες οι αποφάσεις του Μπενίτο θα γίνουν γνωστές στους παράγοντες της ομάδας εντός των ημερών, οπότε θα δρομολογηθούν εξελίξεις.
Ο προπονητής Αντόνιο Πούσε βρίσκεται στην Ισπανία και παρακολουθεί παιχνίδια της Β΄ κατηγορίας, για να εντοπίσει μετεγγραφικούς στόχους.

Υλοποίηση δεσμεύσεων
Στο μεταξύ, η διοίκηση αναμένει από τους παράγοντες που δεσμεύθηκαν και μάλιστα γραπτώς, στη συνέλευση να υλοποιήσουν τη δέσμευσή τους για να εισφέρουν στην προσπάθεια που γίνεται, να μαζευτεί ένα ποσό για τις άμεσες ανάγκες της ομάδας. Θυμίζουμε ότι στη συνέλευση είχε λεχθεί από τον κ. Πουλλαΐδη ότι απαιτείται ποσό 650-700 χιλ. ευρώ για διάφορα έξοδα που πρέπει να καλυφθούν. Μια από τις υποχρεώσεις είναι και η καταβολή των μισθών Απριλίου και Μαΐου στους παίκτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα