ΑΕΛ: Έπονται μαζεμένες ανακοινώσεις

Σε πλήρεις ρυθμούς βρίσκονται στην ΑΕΛ όσον αφορά τον προγραμματισμό ενόψει της νέας περιόδου. Ο Πάμπος Χριστοδούλου καθημερινά αξιολογεί τις επιλογές που έχει ενώπιόν του και ανά πάσα στιγμή αναμένονται εξελίξεις.


Οι φίλοι της ΑΕΛ περιμένουν πώς και πώς να μπει η νέα εβδομάδα, στην οποία αναμένεται να γνωστοποιηθούν επιτέλους και τα υπόλοιπα ονόματα των ποδοσφαιριστών

οι οποίοι έχουν ήδη υπογράψει συμβόλαια με τους «κίτρινους» και θεωρούνται μέλη τους. Ο αριθμός αυτών των ποδοσφαιριστών είναι 5-6 και μαζί με τους Ουέλιγκτον, Φιρμίνιο, Κυριάκου, Ηλία, που έχουν ήδη ανακοινωθεί και τον Νικολάου θα συνθέσουν ένα μεγάλο μέρος του παζλ της νέας ΑΕΛ.
Όσον αφορά την περίπτωση του Γάλλου τερματοφύλακα Ρομέν Σαλίν, οι ενδείξεις είναι μεν θετικές, όμως τον 32χρονο κίπερ φλερτάρουν και άλλες ομάδες. Αν ο Σαλίν δεν αποφασίσει να παραμείνει στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και τη νέα περίοδο, τότε το πιθανότερο σενάριο είναι πως θα καταλήξει στην ΑΕΛ. Στο πρόσωπο του Σαλίν, ο Πάμπος Χριστοδούλου πιστεύει ότι έχει βρει τον άνθρωπο που θα αναπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τον Ντεγκρά, και πως μαζί του η εστία της ομάδας του θα έχει τον καταλληλότερο φύλακα άγγελό της.


Ένα βήμα πριν από την επανένταξή του στην ΑΕΛ βρίσκεται ο Μάριος Νικολάου. Εξέλιξη με την οποία, όπως σημειώσαμε και χθες, η λεμεσιανή ομάδα διορθώνει το περυσινό της λάθος, όταν αποδέσμευσε τον Κύπριο διεθνή και ταυτόχρονα προχωρεί στην αποκατάσταση της αδικίας. Σίγουρα η επιστροφή Νικολάου είναι μια σημαντική ενίσχυση για την ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου που συνεχίζει να ψάχνει τις καλύτερες επιλογές.
Σε μιαν άλλη εξέλιξη, ούτε χθες δεν προέκυψε κάτι νεότερο με τους ποδοσφαιριστές που πρόκειται να φύγουν από τους «κίτρινους». Οι επαφές συνεχίζονται και είναι καθημερινές και στην ΑΕΛ εκφράζουν την αισιοδοξία ότι πολύ σύντομα θα επέλθει συμφωνία και θα αποχωρήσουν από την ομάδα όλοι οι ποδοσφαιριστές που δεν είναι στο πλάνο του προπονητή για τη νέα περίοδο. Είναι σημαντικό για τη λεμεσιανή ομάδα να καταλήξει σε μια συμφέρουσα λύση, για να μη χρειαστεί στο μέλλον να κληθεί να πληρώσει σημαντικό ποσό χρημάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα