«Ζεστό» χρήμα σε Ολυμπιακό από Ρόμα για Μανωλά

Η Ρόμα θα πρέπει να καταβάλει μέσα στον Σεπτέμβρη το ποσό των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ στον Ολυμπιακό για να αποκτήσει το 100% των δικαιωμάτων του Κώστα Μανωλά.

Οι «Τζιαλορόσι» δεν προχώρησαν στην πώληση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού το καλοκαίρι, καθώς σε αυτή την περίπτωση, το 50% των χρημάτων θα πήγαινε στον Ολυμπιακό,

λόγω του ειδικού όρου που είχε μπει στη συμφωνία για την πώληση του Μανωλά στη Ρόμα πριν δύο χρόνια.

Ο Μανωλάς θα συνεχίσει και τη φετινή σεζόν στην αιώνια πόλη, ωστόσο η Ρόμα θα πρέπει πλέον να πληρώσει στον Ολυμπιακό το ποσό των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει το 100% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Αυτό μάλιστα, όπως τονίζουν και τα ρεπορτάζ από την Ιταλία, θα πρέπει να γίνει μέσα στον μήνα που διανύουμε με τον Ολυμπιακό να βάζει ένα αρκετά καλό ποσό στα ταμεία του.

Η απόφαση της Ρόμα πάντως να μην πουλήσει τον Μανωλά το φετινό καλοκαίρι είχε ως αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να χάσει περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ. Στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου η ιταλική ομάδα είπε «όχι» σε πρόταση της Άρσεναλ, ύψους 39 εκατομμυρίων ευρώ για τον Έλληνα στόπερ.

Σε περίπτωση που η πρόταση γινόταν αποδεκτή, τα μισά χρήματα θα κατέληγαν στον Ολυμπιακό, με τους «Τζιαλορόσι» να χάνουν ένα αρκετά μεγάλο ποσό από την πώλησή του. Έτσι η Ρόμα, καταβάλλοντας τώρα τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του 100% των δικαιωμάτων του Μανωλά, θα έχει τη δυνατότητα να πουλήσει τον παίκτη είτε τον Γενάρη είτε το επόμενο καλοκαίρι, εισπράττοντας το μέγιστο του κέρδους από τη μεταγραφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα