Σκέφτηκε να ανταλλάξει τον Κόμπι ο Τζάκσον!

Σε δηλώσεις του, ο Φιλ Τζάκσον τόνισε πως σκέφτηκε να ανταλλάξει τον Κόμπι Μπράιαντ για τον Γκραντ Χιλ, το μακρινό 1999.

Ο πρώην τεχνικός των Λέικερς και νυν διοικητικός ηγέτης των Νιου Γιορκ Νικς αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό της σεζόν 1999-2000, αφήνοντας αρκετό κόσμο με το... στόμα ανοιχτό!

Εκείνες τις μέρες, ο Κόμπι Μπράιαντ βρισκόταν ακόμα στη σκία του Σακίλ Ο' Νιλ, που πραγματικά κυριαρχούσε στο παρκέ. Ο «Mamba» μετρούσε 19 πόντους μέσο όρο, όταν, σε μίο συζήτηση με τον θρύλο των Λέικερς, Τζέρι Ουέστ,

εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει ανταλλαγή.

Τότε, ο Φιλ Τζάκσον σκέφτηκε να κάνει πράξη την σκέψη του Μπράιαντ! «Για μερικά λεπτά, σκέφτηκα να καλέσω τους Πίστονς ώστε να ανταλλάξουμε τον Κόμπι με τον Γκραντ Χιλ. Για μερικά δευτερόλεπτα», τόνισε ο «Ζεν Μάστερ», αφήνοντας άναυδους αρκετούς φιλάθλους του ΝΒΑ.

«Το θέμα ήταν πως ο Κόμπι έβλεπε από τότε τον εαυτό του ως έναν από τους καλύτερους πάικτες στην ιστορία του ΝΒΑ. Σκέφτηκα τότε πως, σε λίγο διάστημα, θα μπορέσει να κατακτήσει αυτό τον στόχο», συνέχισε ο Τζάκσον, προσθέτοντας στη συνέχεια:

«Τέλος πάντων, δεν θα γινόταν ανταλλαγή. Οπότε μιλήσαμε και του είπα να είναι υπομονετικός, και να αφήσει το παιχνίδι να έρθει σε αυτόν».

Όπως και να έχει, η ιστορία θα ήταν εντελώς διαφορετική αν ο πρώην τεχνικός έπαιρνε τηλέφωνο τους Ντιτρόιτ Πίστονς και αποκτούσε τον Γκραντ Χιλ στη θέση του Κόμπι. Η ουσία είναι πως ο Μπράιαντ έμεινε στο Λος Άντζελες και έγινε ο απόλυτος ηγέτης και το σημείο αναφοράς των «Λιμανανθρώπων» μετά την φυγή του Σακίλ Ο' Νιλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα