Υποψήφιος Δήμαρχος Λάρνακας ο Γιώργος Κωνσταντίνου Χάρος

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για τη δημαρχία της Λάρνακας εξήγγειλε με γραπτή ανακοίνωση ο Γιώργος Κωνσταντίνου Χάρος, υποσχόμενος ότι θα εργαστεί «ακούραστα και ακατάπαυστα για να πάρει η Λάρνακα όσα δικαιωματικά της αξίζουν και όσα στερήθηκε τόσα χρόνια».

Στη γραπτή ανακοίνωση, ο κ. Χάρος αναφέρει ότι «αδιαμφισβήτητα η Λάρνακα τα τελευταία 25 χρόνια έχει αδικηθεί από τις κομματικές συμμαχίες που έφερναν στο Δημαρχείο κομματικά εξαρτώμενους Δημάρχους, οι οποίοι ποτέ δεν τόλμησαν να ανορθώσουν το ανάστημά τους και να κτυπήσουν το χέρι τους στο τραπέζι των εκάστοτε

κυβερνήσεων που αδίκησαν την πόλη μας».

Η Λάρνακα «έχει ανάγκη από δυναμικές πρωτοβουλίες, καινοτόμες ιδέες και δράσεις, που θα συμβάλουν στη ριζική αλλαγή που θα ξεκινήσουν μια νέα αρχή. Η εκλογική αναμέτρηση του Δεκεμβρίου ας αποτελέσει και το εφαλτήριο για τη δημιουργία μιας νέας και εξελιγμένης Λάρνακας που να εξελίσσεται μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο το οποίο θα επιτρέπει στους άνεργους συμπολίτες μας να εργοδοτηθούν και να ελπίζουν ξανά».

Ο κ. Χάρος σημειώνει ακόμα ότι θέτει την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του ενώπιον των Λαρνακέων και ζητά την ψήφο τους «χωρίς κομματικά βαρίδια. Αρχή μου και απαίτηση μου είναι, συλλογικά, να τοποθετήσουμε την Λάρνακα στο χάρτη των οικονομικών, τουριστικών, εμπορικών, μορφωτικών, αθλητικών και πολιτιστικών δρώμενων της Κύπρου».

Στόχος μου, συνεχίζει η γραπτή ανακοίνωση «είναι η συνεχής επικοινωνία με όλους τους κατοίκους της πόλης. Είναι η αγάπη προς τη Λάρνακα που μου δίνει τη δύναμη να ζητήσω από τον κόσμο, με σκαλιώτικη υπερηφάνεια αλλά με αποφασιστικότητα και με αίσθημα ευθύνης, να με εμπιστευτεί για να υπηρετήσω όλους τους κατοίκους της πόλης από τη θέση του Δημάρχου».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα