Έκκληση για προσέλευση στις κάλπες κάνει ο Αλ Γκορ

O Αλ Γκορ, ο υποψήφιος του Δημοκρατικού Κόμματος που έχασε στις προεδρικές εκλογές του 2000, απηύθυνε έκκληση προς τους ψηφοφόρους που σκέφτονται την αποχή στην εκλογική αναμέτρηση της 8ης Νοεμβρίου για τον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ, λέγοντας ότι "η ψήφος σας μετράει πραγματικά και εγώ είμαι η ζωντανή απόδειξη".

Ο πρώην αντιπρόεδρος επί προεδρίας Μπιλ Κλίντον, μιλώντας κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στο Μαϊάμι

στη Φλόριντα, στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον ανέφερε ότι το 2000 ήταν μια αμφίρροπη αναμέτρηση και όμως ο ίδιος ήταν νικητής.

"Οι εκλογές έχουν συνέπειες. Η ψήφος σας μετράει. Η ψήφος σας έχει συνέπειες", ανέφερε ο Αλ Γκορ.

Ο Γκορ δεν είχε επίσημα δηλώσει την υποστήριξή του στην Χίλαρι Κλίντον παρά την τελευταία στιγμή, το καλοκαίρι που πέρασε και δεν παρέστη στο συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος. Μόλις 4 εβδομάδες πριν από τις προεδρικές εκλογές ο Αλ Γκορ αποδέχθηκε την πρόταση του επιτελείου της Κλίντον με στόχο να αφυπνίσει το εκλογικό σώμα σε περιβαλλοντικά θέματα και στο θέμα της κλιματικής αλλαγής και να κινητοποιήσει τους ψηφοφόρους που δείχνουν να επιλέγουν την αποχή ή να ψηφίσουν έναν άλλο υποψήφιο όπως τον φιλελεύθερο Γκάρι Τζόνσον.

"Εάν πιστεύετε ότι η ψήφος σας δεν μετράει, κοιτάξετε εμένα: η ψήφος σας μπορεί να κάνει τη διαφορά σε αυτήν εκλογική αναμέτρηση", υπογράμμισε ο Αλ Γκορ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα