ΥΠΟΙΚ: Δεν γίναμε ουτε Λουξεμβούργο ούτε Ολλανδία ακόμη....

Δεν έχουμε γίνει Λουξεμβούργο ούτε Ολλανδία αλλά έχουμε μπεί σε πορεία διόρθωσης της οικονομίας μας, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, στην εκπομπή του Σίγμα «Πρωτοσέλιδο».

Ερωτηθείς για την πορεία της οικονομίας, μετα και τις τελευταίες εξελίξεις και την αναμενόμενη έξοδο της Κύπρου στις διεθνείς αγορές, ο ΥΠΟΙΚ είπε οτι η κυπριακή οικονομία πάει καλυτέρα, η διολίσθηση έχει σταματήσει και ότι τώρα είναι στο χέρι μας να συνεχίσουμε να την δυναμώνουμε.

Ο Χάρης

Γεωργιάδης θεωρεί τη γραφειοκρατία ως τη μεγάλη αδυναμία της οικονομίας, επισημαίνοντας πως προτεραιότητα του Υπουργείου Οικονομικών στο δεύτερο ήμισυ της θητείας της κυβέρνησης Αναστασιάδη, είναι να περιοριστεί.

Σημαντική χαρακτήρισε εξάλλου την έξοδο απο το μνημόνιο επαναλαμβάνοντας ότι συνεχίζουμε να στηρίζουμε την οικονομία μας.

Ο Χάρης Γεωργιάδης επεσήμανε εξάλλου ότι η ναυτιλία, είναι ένας απο τους σημαντικότερους τομείς της Κυπριακής οικονομίας. «Πολλές ξένες εταιρείες ανοίγουν γραφεία στην Κύπρο αποδεικνύοντας πως αποτελούμε εκπληκτικό προορισμό για επενδύσεις και επιχειρήσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα