ΥΠΟΙΚ: Είμαστε στο τελευταίο στάδιο του προγράμματος

Ολοκληρώνεται την Παρασκευή η πρώτη φάση της 7ης αξιολόγησης του κυπριακού προγράμματος από τα κλιμάκια της τρόικας σε τεχνοκρατικό και υπηρεσιακό επίπεδο.

Τη Δευτέρα, με την παρουσία των επικεφαλής της τρόικας στην Κύπρο, θα αρχίσουν οι πολιτικές διαπραγματεύσεις, με στόχο την κατάληξη σε θετική αξιολόγηση, η οποία θα συνοδεύεται από κάποιες προαπαιτούμενες δράσεις, τις οποίες θα πρέπει έγκαιρα να υλοποιήσουμε για να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο, εξήγησε ο Υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, μιλώντας στην Πρώτη

Εκπομπή του Ράδιο Πρώτο.

Ο Υπουργός Οικονομικών ανέφερε, ότι έχουμε πλέον εισέλθει στο τελευταίο στάδιο του μνημονιακού προγράμματος, το οποίο ολοκληρώνεται τον Μάρτιο του 2016.

«Μας έχουν μείνει, είπε, 3-4 σημαντικά θέματα, στα οποία πρέπει να καταγράψουμε πρόοδο και τελικά να υλοποιήσουμε και αυτά θα συζητήσουμε την επόμενη εβδομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ΥΠΟΙΚ επανέλαβε ότι η καλύτερη και γρηγορότερη οδός που θα μας οδηγήσει εκτός αυτής της επιτήρησης είναι η έγκαιρη και αποτελεσματική εφαρμογή του μνημονίου, χωρίς αμφιταλαντεύσεις και καθυστερήσεις, για να σταθεί η οικονομία στα πόδια της.

Keywords
Τυχαία Θέματα