Υποχωρεί η σκόνη - Πτώση της θερμοκρασίας

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο αργότερα θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες ψηλές νεφώσεις.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά το πρωί νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν µέχρι το µεσηµέρι µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Το απόγευµα, στα νότια και τοπικά στα νοτιοδυτικά παράλια, θα πνέουν

µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 Μποφόρ. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 28 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 25 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 22 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά δυνατό να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη στα ανατολικά παράλια και ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 18 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 17 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Πτώση της θερμοκρασίας με πιθανότητα βροχών

Την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι στις περισσότερες περιοχές κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά τις µεσηµβρινές και απογευµατινές ώρες θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα σε ορισµένες περιοχές στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα νοτιοανατολικά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά τις µεσηµβρινές και απογευµατινές ώρες θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση την Τετάρτη και την Πέµπτη και µη αξιόλογη µεταβολή την Παρασκευή.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα