"Πρέπει να το παραδεχθούμε, αυτή είναι η πραγματικότητα"

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Παντελή, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τις πολλές αλλαγές της ομάδας και ότι πρέπει να το παραδεχθούν ότι αυτή είναι η πραγματικότητα, ενώ παράλληλα επιβεβαίωσε το αυτονόητο, ότι συνεχίζουν με Ρόνι Λέβι.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Παντελή στο Ράδιο Πρώτο:

"Επαναλαμβάνω τον εαυτό μου, δεν είπε κάποιος ότι δεν θα συνεχίζαμε με Λέβι. Δημιουργήθηκε μία αναστάτωση μετά το άσχημο αποτέλεσμα από τον Απόλλωνα. Ξεκαθαρίσαμε ότι μετά το 6-0 έπρεπε να συζητήσουμε, να δούμε τα προβλήματα μας και πως μπορούμε να συνεχίσουμε. Είπαμε ότι θα πρέπει

να δούμε το μπάτζετ μας, τους στόχους μας και να συμφωνήσουμε με τα δικά μας δεδομένα τι μπορούμε να διεκδικήσουμε. Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε, δεν μπορούμε να χάσουμε άλλη μία χρονιά. Ξεκίνησε λανθασμένα, με λάθος προγραμματισμό, πρέπει να διορθωθούν πολλά. Πρέπει να στηθεί μία ομάδα που να μπορεί να πρωταγωνιστεί σ' ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως το δικό μας.

Μια ομάδα που είναι στην 6η θέση που δεν έχει καταφέρει τίποτα, χρειάζεται αλλαγές, πρέπει να το παραδεχθούμε, αυτή είναι η πραγματικότητα. Συζητήσαμε με κάποιους. Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα μιλήσουμε με όλους είτε φύγουν, είτε μείνουν. Η δουλειά μας είναι να μην υπάρχει μεγάλο κόστος στην ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί, μιλήσαμε με κάποιους που θέλουμε να ενταχθούν στην ομάδα.

Υπάρχει χρόνος δυστυχώς αρκετός, στόχος μας μέχρι την προετοιμασία, όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι στη διάθεση της ομάδας".

Keywords
Τυχαία Θέματα