Υπό κράτηση νεαρός που επιτέθηκε σε 34χρονο με κατσαβίδι

Διάταγμα τετραήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 21χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, πρόκλησης τραυματισμού, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Ο 21χρονος συνελήφθηκε χθες και τέθηκε υπό κράτηση. Πρόκειται για πρόσωπο από τη Συρία που φέρεται μαζί με 37χρονο ομοεθνή του να επιτέθηκαν και τραυμάτισαν ελαφρά με κατσαβίδι

στις 21:00 το βράδυ της 27ης Μαΐου ομοεθνή τους, 34 ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία,ξεκίνησε καυγάς έξω από κουρείο με τη συμμετοχή τριών προσώπων από τη Συρία. Ένα από τα πρόσωπα φέρεται να επιτέθηκε στον 34χρονο με κατσαβίδι.

Από την επίθεση, ο 34χρονος τραυματίστηκε ελαφρά στη ράχη και στο βραχίονα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Πριν λίγες μέρες για την ίδια υπόθεση συνελήφθηκε και παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου 37χρονος εναντίον του οποίου εκδόθηκε διάταγμα κράτησης έξι ημερών.

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: KYΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα