Ξύπνησε αργά η Μίλαν

Η Ουντινέζε νίκησε με 2-1 τη Μίλαν στο "Φρίουλι", καθώς οι "ροσονέρι" ξύπνησαν αργά, με τον Πατσίνι να σκοράρει στο 88' στην εστία του Καρνέζη



Νέα αποτυχία για τη Μίλαν, καθώς έχασε με 1-2 από την Ουντινέζε στο "Φρίουλι", έτσι οι "ροσονέρι" μετρούν πλέον 9 ήττες στην Serie A (10 νίκες και 13 ισοπαλίες).

Ο Φιλίπο Ιντσάγκι μόλις για δεύτερη φορά φέτος έβαλε τον Τζανπάολο Πατσίνι στην 11άδα και μόλις για πρώτη φορά φέτος έπαιξε με 2 επιθετικούς, όταν έβαλε τον Ματία Ντέστρο

στο 74'.

Λίγα δευτερόλεπτα όμως αργότερα έγινε το 2-0 για τους "τζεμπρέτε", καθώς ούτε η άμυνα των Μιλανέζων λειτουργούσε σωστά σε αυτό το ματς.

Η Μίλαν άρχισε να πιέζει, όμως πραγματικά δεν υπάρχει που να μπορεί να δημιουργήσει. Καλός ο Μενέζ, αλλά για τον εαυτό του, δεν μπορεί να τροφοδοτήσει και κυρίως αδυνατεί να κάνει σέντρα.

Η σοβαρή μπαλιά στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας έγινε από τον Αλέσιο Τσέρτσι (μπήκε αλλαγή) στο 88' και ο Πατσίνι με κεφαλιά νίκησε τον Ορέστη Καρνέζη, μειώνοντας σε 1-2, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να ξαναφέρουν την μπάλα στην περιοχή.

Τα αποτελέσματα της 32ης αγωνιστικής:

Σάββατο

Ουντινέζε - Μίλαν 2-1 (58' Πίντζι, 74' Αγκιέμανγκ-Μπάντου / 88' Πατσίνι)

Ίντερ - Ρόμα (21:45)

Κυριακή

Αταλάντα - Έμπολι (13:30)

Τζένοα - Τσεζένα (16:00)

Λάτσιο - Κιέβο

Τορίνο - Γιουβέντους

Πάρμα - Παλέρμο

Βερόνα - Σασουόλο

Φιορεντίνα - Κάλιαρι (19:00)

Νάπολι - Σαμπντόρια (21:45)

Keywords
Τυχαία Θέματα