ΑΕΚ: Έχασε μοναδική ευκαιρία

Κρατούσε τη νίκη με σχετική ευκολία η ομάδα της Λάρνακας κόντρα στην Ομόνοια ωστόσο μια αδράνεια στα τελευταία λεπτά ήταν αρκετή για να φέρει την ισοφάριση με την ομάδα του Τόμας Κριστιάνσεν να χάνει μοναδική ευκαιρία για να πλασαριστεί στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Από τη μια ικανοποιήσει γιατί η ομάδα τουλάχιστον δεν έχασε κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα και από την άλλη απογοήτευση γιατί χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία. Ωστόσο όλοι την οικογένεια της ΑΕΚ και με πρώτο και καλύτερο τον προπονητή

της ομάδας Τόμας Κριστιανσεν εκφράζεται η αισιοδοξία πως στο τέλος θα τα καταφέρει η ομάδα να πετύχει τον μεγάλο της στόχο.

Σήμερα η ΑΕΚ με σωστή αμυντική λειτουργία κατάφερε να περιορίσει τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας σε μεγάλο βαθμό. Δεν κινδύνεψε και στην κόντρα επίθεση κατάφερε να σκοράρει. Αν ήταν και λίγο πιο συγκεντρωμένη στα τελευταία στάδια της αναμέτρησης τότε τα δεδομένα μετά το τέλος θα ήταν διαφορετικά.

Στο τέλος της ημέρας η ΑΕΚ δεν έχασε τη θέσης. Παρέμεινε μέσα στον στόχο της όπου είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Ακολουθούν ακόμη τέσσερα σημαντικά παιχνίδια και όσο υπάρχουν οι ελπίδες θα της κυνηγά.

Keywords
Τυχαία Θέματα