Ξέσπασε η Τότεναμ με πρωταγωνιστη τον Κέιν (βίντεο)

Στη Μπόρνμουθ ξέσπασε η Τότεναμ, που συνέτριψε 5-1 εκτός έδρας τη νεοφώτιστη. Μαζί με τους «Σπερς»... αφυπνίστηκε και ο Χάρι Κέιν, που πέτυχε χατ-τρικ ενώ έως τώρα είχε μόνο ένα γκολ σε εννέα αγώνες.

Με το καλησπέρα (1') ο Ρίτσι νίκησε τον Γιορίς με σουτ στην αριστερή γωνία. Μόνο που δεν το χάρηκαν αρκετά οι νεοφώτιστοι. Στο 9' ισοφάρισε με πέναλτι ο Κέιν και στο 18' έγινε η ανατροπή με πλασέ του Ντεμπελέ. Στο 30' ήρθε το πρώτο από τα δύο απίθανα δώρα του Μπόρουτς,

καθώς από ενέργεια του Κέιν, ο τερματοφύλακας της Μπόρνμουθ έστρωσε τη μπάλα αβίαστα στα πόδια του Λαμέλα για το 3-1.

Στην επανάληψη ο Κέιν (56') έβαλε την προβολή στη συστημένη σέντρα του Ερικσεν και στο 63' πήρε το δεύτερο δωράκι από τον Μπόρουτς, που έχασε ξανά τη μπάλα από τα χέρια του, για να χαρίσει στον 22χρονο φορ το δεύτερο χατ τρικ στην καριέρα του. Ετσι η Τότεναμ διεύρυνε το αήττητο σερί της στα εννέα παιχνίδια, μετά δηλαδή την ήττα της στην πρεμιέρα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παρέμεινε κοντά στην τετράδα. Μάλιστα νίκησε για πρώτη φορά στην ιστορία της την εν λόγω αντίπαλο, με την οποία είχε παίξει μόλις μία φορά και είχε ηττηθεί στο Κύπελλο το 1957.

FT - VIDEO (Premier League): Bournemouth 1-5 Tottenham HotspurAll Goals &Highlights [HD]

Posted by Football Goals &Highlights on Sunday, 25 October 2015

Keywords
Τυχαία Θέματα