Παίρνει μπρος η Γιούβε (βιντεο)

Η Γιουβέντους διέλυσε την Αταλάντα παρά το "φτωχό" 2-0 και έδειξα να επιστρέψει, την ώρα που η Μίλαν χρειάστηκε τη διαιτησία για να μην χάσει βαθμούς και Μιχάιλοβιτς από την Σασουόλο.


Η Γιουβέντους άφησε πίσω τις δύο "λευκές" ισοπαλίες με Ίντερ και Γκλάντμπαχ και επικράτησε 2-0 της Αταλάντα, με συνέπεια να πάρει μία μεγάλη βαθμολογική ανάσα και δειλά δειλά να μπαίνει ξανά στη μάχη του σκουντέτο.

Η Μίλαν έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να αποτύχει απέναντι στην Σασουόλο, ωστόσο η διαιτησία δεν της το επέτρεψε, με συνέπεια να φτάσει

στη νίκη με 2-1. Η αρχή έγινε από τον ίδιο τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς, ο οποίος στην προσπάθειά του να ταρακουνήσει τα νερά, χρησιμοποίησε στο τέρμα τον 16χρονο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα που έγινε ο δεύτερος πιο νέος παίκτης που κάνει ντεμπούτο στη Serie A μετά από τον Πάολο Μαλντίνι. Οι "ροσονέρι" δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, σε ένα παιχνίδι που η αποτυχία πιθανότατα να σήμαινε και αλλαγή προπονητή, ωστόσο ο Τζιανλούκα Ρόσι έσωσε τη θέση του Σέρβου προπονητή, αφού σε "θέατρο" του Κάρλος Μπάκα σε τετ α τετ είδε πέναλτι και αποβολή του Αντρέα Κονσίλι. Ο Κολομβιανός ανέλαβε την εκτέλεση κι έγραψε το 1-0, δίνοντας προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Η φετινή Σασουόλο, όμως, δεν είναι μία ευκατάβλητη ομάδα, ακόμα κι αν έμεινε με παίκτη λιγότερο. Η παρουσία του Ντομένικο Μπεράρντι προκαλεί πάντα απειλές για κάθε αντίπαλο και ο 21χρονος διεθνής επιθετικός το απέδειξε στο 53ο λεπτό, όταν ισοφάρισε με εκτέλεση φάουλ στην κλειστή γωνία του Ντοναρούμα. Στο παιχνίδι πέρασαν οι Λουίς Αντριάνο και Αντρέα Μπερτολάτσι, ωστόσο η Μίλαν δεν δημιούργησε καμία ευκαιρία για να ανακτήσει το προβάδισμα. Αυτό εν τέλει συνέβη στο 86ο λεπτό, μετά από κόρνερ από δεξιά, με τον Αντριάνο να πιάνει ανενόχλητος κεφαλιά και να δίνει "λυτρωτική" νίκη στους "ροσονέρι".

FT - VIDEO (Serie A): Juventus 2-0 Atalanta Bergamasca CalcioAll Goals [HD]

Posted by Football Goals &Highlights on Sunday, 25 October 2015

Keywords
Τυχαία Θέματα