Ξεπέρασε και τα όνειρα του

Λαμπρή καριέρα γεμάτη με τίτλους και διακρίσεις. Έζησε μεγάλες ιστορικές στιγμές στην ευρώπη , με την παρουσία του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους τόσο του Τσάμπιονς Λίγκ και του Γιουρόπα.

Φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού του ΑΠΟΕΛ και έζησε όλα θα ήθελε ένας ποδοσφαιριστής. Θα λέγαμε ότι πιθανό να ξεπέρασε και τα όνειρα του, αφού αγωνίστηκε και εκτός των συνόρων της Κύπρου. Ίσως

το μόνο που δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει, ήταν να ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομαδα που τον ανέδειξε τον ΑΠΟΕΛ απο τον οποίο πήρε πολλά και πρόσφερε παράλληλα. Τελικά μετά απο ένα χρόνο και κάτι μήνες στην παρουσία του στην ΑΕΚ , πήρε την απόφαση να δώσει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Το σίγουρο είναι ότι ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης δεν είναι απο τους ποδοσφαιριστές που θα ξεχαστεί με τον χρόνο. Είναι απο τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε το Κυπριακό ποδόσφαιρο και θα είναι παράδειγμα προς μίμηση , όχι μόνο για την αξία του σαν ποδοσφαιριστής , αλλα και για το ήθος του.

Το σίγουρο είναι ότι ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης έχει να προσφέρει πάρα πολλά ακόμη στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και θα αναμένουμε με ενδιαφέρον τα επόμενα βήματα του

Keywords
Τυχαία Θέματα