Ξεπέρασε άλλο ενα εμπόδιο προς τον τίτλο η Ομόνοια

Η Ομόνοια πέρασε άλλο ένα εμπόδιο στο δρόμο προς τον τίτλο. Παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο βόλεϊ κέρδισε στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής τη μέτρια για άλλο ένα αγώνα Ανόρθωση με 3-0 στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» και συνεχίζει να προηγείται στη βαθμολογία με 29 βαθμούς. Η Ανόρθωσις με τη νέα ήττα έμεινε στην πέμπτη θέση και η τετράδα φαίνεται να απομακρύνεται.

Η Ομόνοια ήταν εξαιρετική στο πρώτο σετ και μετέτρεψε σε

περίπατο το πρώτο σετ. Με εξαιρετικό σέρβις κυρίως με τον Ρεινάλντο δυσκόλεψε την υποδοχή της Ανόρθωσης, η οποία υπέπεσε σε πάρα πολλά λάθη με συνέπεια οι «πράσινοι» που είχαν σε καλή μέρα τον Κωνσταντίνο Παφίτη προηγήθηκε με 13-6.
Η Ανόρθωσις δεν μπορούσε να αντιδράσει και το ανέβασμα του Αχιλλέα Πετρακκίδη έφερε το σκορ στο 22-10. Οι «πράσινοι» κέρδισαν με 25-10 το σετ και προηγήθηκε με 1-0 σετ.

Οι Βαρωσιώτες μπήκαν πολύ δυνατά στο δεύτερο σετ και αιφνιδίασαν την Ομόνοια προηγούμενοι με κύριους εκφραστές τους Τσιάρτσκι και Μιχαϊλοβιτς με 3-7. Το τάιμ –άουτ που πήρε ο κόουτς της Ομόνοιας Σάββας Σάββα αφύπνισε τους παίκτες του οι οποίοι με τον Τούλιο και τον Ρεϊνάλντο χάλασε την υποδοχή της Ανόρθωσης και γύρισε τον αγώνα προηγούμενη 16-14. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 23-19 και τελικά πήραν το σετ με 25-20 και έκαναν το 2-0.

Στο τρίτο σετ ο αγώνας ήταν ανταγωνιστικός με την Ομόνοια όμως να εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες της Ανόρθωσης ειδικά στην υποδοχή και να προηγείται με 19-15. Η προσπάθεια της Ανόρθωσης να μπει στο παιχνίδι δεν έφερε αποτέλεσμα με αποτέλεσμα η Ομόνοια με καλή υποδοχή να κερδίζει με 25-20 και τον αγώνα με 3-0 σετ.
ΟΜΟΝΟΙΑ (Σ. Σάββα):Παφίτης,Αλβες, Τούλιο, Αλεξίου, Α. Πετρακκίδης, Ρεινάλντο. Λίμπερο: Αντωνίου.
ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ(Μαρ. Κοντός): Κολάς, Δημητρίου,Μιχαϊλοβιτς,Τσιάρτσκι, Γ. Χρυσοστόμου, Γκιουλέ. Λίμπερο: Πλατρίτης.

Στα άλλα παιχνίδια:

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΑΠΟΕΛ 3-0(25-17,25-23,25-17)

Η Νέα Σαλαμίνα άρχισε εντυπωσιακά το πρώτο σετ και προηγήθηκε 17 -07 με το ΑΠΟΕΛ να έχει προβλήματα σε όλους τους τομείς. Το σετ συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος με τη Νέα Σαλαμίνα να κερδίζει 25-17 και να παίρνει προβάδισμα 1-0 στα σετ.

Οι «πορτοκαλί» μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο σετ και προηγήθηκαν 5-8, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν 8-8. Το γεγονός αυτό επέτρεψε στους γηπεδούχους στα μέτρα τους και να προηγηθούν στο δεύτερο τεχνικό τάιμ – άουτ με 16-14. Ένα σερί 0-3 για το ΑΠΟΕΛ έφερε τους φιλοξενούμενους μπροστά με 16-17. Το παιχνίδι πήγαινε πόντο – πόντο για να κερδίσει τελικά η Νέα Σαλαμίνα με 25-23 και να κάνει το 2-0 στα σετ.
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ(Λ. Ρέινολτς): Σαββίδης,Προδρόμου, Ιαντόλο, Χάντ,Ζηκάκης, Μπαγιάν. Λίμπερο: Βαρνάβα
ΑΠΟΕΛ(Μ. Παμπακάς):Κοζλόφσκι,Τζόρτζεβιτς,Χάσικος, Γεωργίου, Χόστερ, Χ’’Παύλου. Λίμπερο: Παντελή.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δ. – POKKA ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ 0-3(22-25,25-27,22-25)

Το πρώτο σετ πρόσφερε τις δικές του συγκινήσεις αφού η Αναγέννηση παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται με ένα ξένο πάλεψε στα ίσα τον αγώνα. Το σετ ήταν ισοδύναμο, αλλά η Pokka ΑΕ Καραβά με περισσότερες λύσεις στο τέλος κέρδισε με 22-25 και πήρε το σετ με 0-1.

Το δεύτερο σετ ήταν πραγματικό ντέρμπι. Η Αναγέννηση που μετά τη φυγή των Νικόλοφ, Πράια και Ζάνη κερδίζει τις εντυπώσεις έβαλε πολύ δύσκολα στην Pokka ΑΕ Καραβά. Το σετ ήταν στην κόψη του ξυραφιού μέχρι το τέλος, αλλά και πάλι η Pokka ΑΕ Καραβά βρήκε τα αποθέματα να κερδίσει με 25 -27 και να πάρει γερό προβάδισμα με 0-2 στα σετ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δ.(Αντ. Κωνσταντίνου):Ανδρ. Χρυσοστόμου, Ελευθερίου,Ντουβάρτσι, Αρμενάκης, Ττόφιας, Καραγιάννης.

POKKA ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ(X. Καννεστράτσι):Κνέζεβιτς, Αντωνιάδης,Ροντόλφο,Ράμμα,Ράντιτς, Χριστοφή.

ΠΑΦΙΑΚΟΣ – ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ 3-0(25-10,25-18,25-13)

Παίζοντας σοβαρά ο Παφιακός κατάφερε στο πρώτο σετ να μην επιτρέψει στον Καποδίστριας Εθνικό Λατσιών να φανεί απειλητικός και κέρδισε με 25-10 και να κάνει το 1-0.

Οι Παφίτες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και προηγήθηκαν στο δεύτερο σετ 18-13 για να κερδίσουν τους ανταγωνιστικούς Λατσιώτες με 25-18 κάνοντας το 2-0 στα σετ.

ΠΑΦΙΑΚΟΣ(Σπ. Πρωτοψάλτης):Οικονομίδης, Ιβάνκοβιτς, Ευσταθίου,Μπατίστα,Σαββίδης, Μπουρκόφσκι. Λίμπερο: Π’’Χριστοδούλου.

ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ -:Χ’’Αθανασίου,Χαριδήμου,Κουλέντης, Τοφής, Προύσσαλης, Μιχαήλ. Λίμπερο: Νικηφόρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα