Ξέφρενο "πάρτι" για Πλατανιά, 3-0 τον Λεβαδειακό

Κάνοντας ένα ονειρεμένο πρώτο ημίχρονο όπου πέτυχε τρία γκολ, ο Πλατανιάς επικράτησε εύκολα και δίκαια 3-0 του Λεβαδειακού στην Βοιωτία και τον έπιασε στους 32 βαθμούς έπειτα από 26 αγωνιστικές.



Ένα ημίχρονο έφτανε και περίσσευε στον Πλατανιά για να φτάσει σε μια από τις πιο εύκολες φετινές του νίκες στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έκανε απίστευτα πράγματα στο πρώτο μέρος του εκτός έδρας αγώνα με το Λεβαδειακό, όπου πέτυχε τρία γκολ

και από 'κει και πέρα το ματς ήταν διαδικαστικό κόντρα σε έναν αντίπαλο που δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα.

Ο Κουλιμπαλί άνοιξε το σκορ στο 4', για να πετύχουν δυο γκολ στην συνέχεια οι Αποστολόπουλος (32') και Ανγκούλο (37') και να τελειώσει από νωρίς η σεμνή τελετή στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας. Οι Χανιώτες έφτασαν τους 32 βαθμούς, όσους έχει και η ομάδα του Άκη Μάντζιου που πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες φετινές της εμφανίσεις στη Super League.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Μάντζιος): Μοσχονάς, Μανωλάς, Μίνγκας, Γιάχιτς, Μεντί, Στάθης (46' Ουόν), Τόπι (46' Ατζαγκούν), Μαχαμάτ, Γιακουμάκης Μερεμπασβίλι (77' Τσουρίκοφ), Μάντζιος.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Στανισάβλιεβιτς, Μουνάφο, Μενδρινός (65' Ράμος), Ντίνας (74' Βαλεριάνος), Αποστολόπουλος, Ανγκούλο (85' Τσιμότζι).

Keywords
Τυχαία Θέματα