Σε κινητοποίηση διαμαρτυρίας οι οδηγοί ταξί Λευκωσίας

Σε ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 15 Μαρτίου ώρα 14:00, με παράταξη οχημάτων στα κεντρικά γραφεία του Τμήματος Οδικών Μεταφορών στη Λευκωσία, καλεί το Δ.Σ. του Συνδέσμου Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί Λευκωσίας, μετά από απόφαση που πάρθηκε ομόφωνα.

Ο Σύνδεσμος κάνει έκκληση για κινητοποίηση προκειμένου να ικανοποιηθούν τα αιτήματά του και ανακοινώνει ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διαμαρτυρίας θα επιδοθεί αυστηρή επιστολή στον Διευθυντή του Τμήματος Οδικών Μεταφορών, αναφορικά με υβριστικές

δηλώσεις προς το Πρόεδρο του Συνδέσμου και προς τα μέλη.

Επιπλέον θα καταγγέλλει την «αδιαλλαξία και αλαζονεία συμπεριφορά που επιδεικνύουν οι λειτουργοί/επόπτες του Τμήματος Οδικών Μεταφορών προς τους επαγγελματίες αυτοκινητιστές για να τους εκφοβίζουν αλλά και να τους τρομοκρατούν».

Ακολουθεί αυτούσια η επιστολή:

"Αξιότιμοι Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί Λευκωσίας ομόφωνα,

σας ενημερώνει για τη προσεχή ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας με παράταξη οχημάτων που διοργανώνει στα κεντρικά γραφεία του Τμήματος Οδικών Μεταφορών η οποία θα γίνει στις

15 Μαρτίου 2016, Τρίτη και ώρα 14,00,

Τα αυτονόητα και κύρια που λέμε είναι:

• Πιάτσες - Για να μπορούν όλοι να έχουν ίσα δικαιώματα στην εργασία.

• Παρανομία - Πραγματική εξόντωση αυτής με νομοθεσία.

• Μείωση εξόδων - Ασφάλειες, πετρέλαια, συντήρηση, φόρους, εισφορές κ.α..

• Α.Ο.Χ. - Πρακτικά σχέδια Ανάκλησης/Απόσυρσης, κατάργηση όρων Α.Ο.Χ..

• Ασφάλιση - Κάλυψη σε όλα τα πεδία.

• Ανταγωνισμός - Αθέμιτος, έκδοση αδειών σε ιδιώτες από Αρχή Αδειών, χορηγίες, κ.α..

• Εναρμόνιση αγοράς - Να ληφθούν υπόψη τα πραγματικά δεδομένα και όχι τα απαρχαιωμένα

• Δημόσιες Συγκοινωνίες- Αθέμιτος ανταγωνισμός με καταχρηστικές χορηγίες ιδιωτικών εταιρειών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διαμαρτυρίας θα επιδοθεί αυστηρή επιστολή στον Διευθυντή του Τμήματος Οδικών Μεταφορών.

Η επιστολή αναφέρεται στις δηλώσεις ύβρεις προς το Πρόεδρο του Συνδέσμου αλλά και προς όλους εμάς, επίσης θα καταγγέλλει τη αδιαλλαξία και αλαζονεία συμπεριφορά που επιδεικνύουν οι λειτουργοί/επόπτες του Τμήματος Οδικών Μεταφορών προς τους επαγγελματίες αυτοκινητιστές για να τους εκφοβίζουν αλλά και να τους τρομοκρατούν.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν θα πρέπει να βρίσκονται στα γραφεία του συνδέσμου το αργότερο στις 13,30 π.μ., ακολούθως θα δοθούν οδηγίες προς τους συμμετέχοντες ως προς τη διάταξη των οχημάτων εντός της πομπής, απόκλιση από τη σειρά της πομπής απαγορεύεται , στις 13,45 περίπου η πομπή θα ξεκινήσει από τα γραφεία του συνδέσμου με κατεύθυνση και κατάληξη στο Παρισινό. Όσοι επιθυμούν να μεταβούν μόνοι τους στο χώρο της εκδήλωσης θα πρέπει απαραίτητα να ακολουθήσουν τις οδηγίες της αστυνομίας που από κοινού με το σύνδεσμο θα έχουν συμφωνηθεί.

Σας ζητούμε όπως όλοι παραμείνουν ενωμένοι και σας καλούμε όλους, να δηλώσετε τη παρουσία σας την οποία θεωρούμε απαραίτητη για τη πάνω εκδήλωση ώστε οι φωνές μας να ενωθούν σε μία και να ακουστεί δυνατά και βροντερά για ακόμα μία φορά".

Keywords
Τυχαία Θέματα