Ξάφρισαν οικία στην Αθηένου

Χρυσαφικά αξίας επτά περίπου χιλιάδων ευρώ κλάπηκαν από οικία στην Αθηένου στις 13 Μαΐου, ωστόσο η ιδιοκτήτρια τους αντιλήφθηκε την κλοπή χθες Κυριακή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες γυναίκα από την Αθηένου κατήγγειλε στον Αστυνομικό Σταθμό Αθηένου ότι στις 13 Μαΐου 2016 και μεταξύ των ωρών 09.30 το πρωί με 12.30 το μεσημέρι, άγνωστος ή άγνωστοι διέρρηξαν την οικία της και έκλεψαν διάφορα χρυσαφικά αξίας 7

χιλιάδων ευρώ.

Μεταξύ των χρυσαφικών ήταν χρυσά και λευκόχρυσα δακτυλίδια, βέρα, σταυροί με καδένες, αλυσίδες λαιμού, βραχιόλια, 2 ζευγάρια σκουλαρίκια και ένα διαμαντένιο λευκόχρυσο δακτυλίδι.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, όταν επέστρεψε στο σπίτι της μετά τις 12.30 το μεσημέρι της 13ης Μαΐου, αντιλήφθηκε ότι ένας κουμπαράς είχε μετακινηθεί αλλά δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία. Ωστόσο χθες που η γυναίκα αναζητούσε κάποια χρυσαφικά αντιλήφθηκε ότι όλα είχαν χαθεί.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αθηένου μετέβησαν στη σκηνή όπου διαπίστωσαν ότι ο δράστης πέτυχε είσοδο στο σπίτι από κλειστό μη ασφαλισμένο αλουμίνιο παράθυρο βοηθητικής κουζίνας. Ο δράστης βγήκε από το σπίτι από την πόρτα της κουζίνας την οποία ξεκλείδωσε από μέσα.

Το σπίτι δεν διαθέτει κλειστό σύστημα παρακολούθησης ή σύστημα συναγερμού.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα