Βραζιλία: Rotation στους αρχηγούς εφαρμόζει ο Τίτε!

Μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση έχει ο Τίτε όσον αφορά τον θεσμό του αρχηγού της εθνικής Βραζιλίας. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «Σελεσάο» έχει δώσει το περιβραχιόνιο σε πέντε διαφορετικούς παίκτες κατά τη διάρκεια των προκριματικών του Μουντιάλ 2018! Για το ματς με την Ουρουγουάη, που θα γίνει τα ξημερώματα της Παρασκευής, την ηγεσία αναλαμβάνει ο Μιράντα της Ιντερ για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Στο ιδιόμορφο rotation που έχει καθιερώσει ο Τίτε από το 2016 όταν

ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Βραζιλίας, το «ιερό» περιβραχιόνιο φόρεσαν ο Μιράντα στο ματς με τον Ισημερινό, ο Ντάνιελ Αλβες με την Κολομβία και την Αργεντινή, ο Φερναντίνιο με το Περού, ο Φιλίπε Λουϊς με τη Βενεζουέλα και ο Ρενάτο Αουγκούστο με τη Βολιβία. Επίσης, ο Ρομπίνιο και ο Ντιέγκο ήταν αρχηγοί στο φιλικό του Ιανουαρίου με την Κολομβία, όπου συμμετείχαν μόνο παίκτες από το πρωτάθλημα Βραζιλίας!

Το όνομα του φυσικού ηγέτη της ομάδας, του Νεϊμάρ, απουσιάζει. Ο ίδιος αποφάσισε πως δεν θέλει να είναι μόνιμος αρχηγός της εθνικής, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και αφού οδήγησε την ομάδα του στο χρυσό μετάλλιο. Ωστόσο, στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση, το μουντιάλ της Ρωσίας, ο Τίτε είναι υποχρεωμένος να δηλώσει τους αρχηγούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα