ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ

Οι κορυφαίες ομάδες και οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2015-2016 βραβεύτηκαν χθες στην καθιερωμένη γιορτή της ΚΟΠ. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κωστάκης Κουτσοκούμνης στην ομιλία του ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι οι ειδικοί διαψεύστηκαν καθώς, όπως είπε, και φέτος είχαμε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

«Είναι αδιαμφισβήτητο ότι και φέτος είχαμε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Οι λεγόμενοι ''ειδικοί'' περί πρωταθλημάτων έχουν όλοι διαψευστεί και οι προβλέψεις και η κριτική τους για την αύξηση των

ομάδων ήταν άδικες και ανυπόστατες. Αδύναμο και πάλι σημείο ήταν η έλευση αρκετών φακέλων για αγώνες με ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα.

Δυστυχώς, η απόφαση του ΔΣ να διακόψει τις χορηγίες σε σωματεία με πέραν των δύο φακέλων στο ενεργητικό τους δεν έχει φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το πρόβλημα είναι, δυστυχώς, μεγαλύτερο απ' ό,τι επιφανειακά φαίνεται. Πολιτεία και ΚΟΠ θα πρέπει να συνεργαστούμε πολύ πιο στενά και με συγκεκριμένο πρόγραμμα, αλλιώς κάθε χρόνο θα έχουμε και χειρότερα».

Στον ΑΠΟΕΛ απονεμήθηκε το τρόπαιο του πρωταθλήματος, με τον πρόεδρο των «γαλαζοκιτρίνων» Πρόδρομο Πετρίδη να δηλώνει: «Το να παίρνεις για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα, αυτό λέει ότι γίνεται μία σωστή, οργανωμένη δουλειά και όχι μόνο στην πρώτη ομάδα, εμείς δηλώνουμε ως διοίκηση ότι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, να μεγαλώνουμε τον ΑΠΟΕΛ. Ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές, τις τεχνικές ηγεσίες, γιατί είχαμε αρκετές φέτος και τον υπέροχό μας κόσμο. Όταν θα υπογράψουμε τη νέα τεχνική ηγεσία, θα την ανακοινώσουμε».

Ο Γιώργος Εφραίμ βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος, με τον ίδιο να ευχαριστεί τους πάντες και ειδικά τον ΑΠΟΕΛ. «Είναι σημαντική αυτή η βραδιά, με τιμά ιδιαίτερα. Ευχαριστώ την ΚΟΠ και τους ανθρώπους που με τίμησαν με την ψήφο τους. Θέλω να ευχαριστήσω και τον ΑΠΟΕΛ που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε αυτή την ομάδα και να πετύχω πολλά. Ευχαριστώ και τους συμποδοσφαιριστές μου και όλους στον Αρχάγγελο, την οικογένειά μου και όλους όσοι είναι κοντά μου».

Τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή για δεύτερη συνεχή χρονιά πήρε ο Τόμας Κρίστιανσεν, ενώ τρεις ποδοσφαιριστές, οι Καβενάγκι, Άλβες και Μακρίεφ, παρέλαβαν το τρόπαιο για την ανάδειξή τους ως πρώτοι σκόρερ με 19 τέρματα.

Ο Κωνσταντίνος Μακρίδης, έπειτα από εισήγηση του Ομοσπονδιακού μας προπονητή Χριστάκη Χριστοφόρου, αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών για την ποδοσφαιρική περίοδο 2015-2016. Ο τερματοφύλακας της Νέας Σαλαμίνας Νεόφυτος Μιχαήλ έχει ψηφιστεί ως ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής του Πρωταθλήματος Cyta.

Keywords
Τυχαία Θέματα