Τζιωνής: "Αν η φυγή μου θα βοηθούσε στην ανατροπή..."

Στο ραδιόφωνο του Άστρα μίλησε ο πρόεδρος της Ομόνοιας Αντώνης Τζιωνής, τόσο για την επόμενη ημέρα στην Ομόνοια, για το νέο τεχνικό επιτελείο, τη συμφωνία με τη cyta και για το πώς προχωράνε οι επαφές με Ματ Ντάρμπισαϊαρ και Χριστοφή.

Απόσπασμα των δηλώσεων του προέδρου της Ομόνοιας:

"Αν η φυγή μου θα βοηθούσε στην ανατροπή των δεδομένων, δεν θα είχα κανένα ενδοιασμό. Δεν θεωρώ ότι με το να εγκαταλείψουμε το καράβι τώρα θα κάνει καλό".

Για τη συμφωνία

με Cyta: "Θα τοποθετηθούμε όταν έχουμε νεότερα. Και για τους καλοθελητές και για τους κακοθελητές. Δεν θα επεκταθώ τώρα. Με όλα τα στοιχεία θα τοποθετηθούμε, όταν καταλήξουμε. Ο κόσμος να μην ανησυχεί. Η Ομόνοια θα έχει τηλεοπτικό χορηγό".

"Η εικόνα της ομάδας δεν τιμάει κανένα, ούτε αυτούς που αγωνίζονται ούτε εμάς".

Για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ: "Τελευταία μας πιθανότητα να διεκδικήσουμε την έξοδο στην Ευρώπη. Ο κόσμος μας είναι θυμωμένος. Είμαστε υποχρεωμένοι να το παλέψουμε. Δεν επιτρέπεται να σκεφτόμαστε άλλο αποτέλεσμα πέραν από αυτό της νίκης. Να δείξουν περηφάνια και εγωισμό οι παίκτες. Να αποδείξουν στον κόσμο ότι αυτά που γράφονται είναι ψέματα".

"Κύριος υπεύθυνος ο προπονητής τη νέα σεζόν. Ο τεχνικός διευθυντής θα λειτουργεί με βοηθητικό τρόπο. Είμαστε πολύ κοντά στο ποιος θα είναι. Θέλουμε να κάνουμε σωστή επιλογή".

Για Ντάρμπισαϊαρ και Χριστοφή: "Θα συζητήσουμε για επέκταση με τον Ματ με το πέρας της σεζόν. Είμαι αισιόδοξος. Με τον Δημήτρη είμαστε σε προχωρημένο στάδιο επαφών. Σύντομα θα πούμε περισσότερα. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο".

«Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι ότι η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα και θα επιστρέψει. Το οφείλει στον κόσμο της, το οφείλει στην ιστορία της. Αξίζει να είμαστε όλοι κοντά και να στηρίξουμε τη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει. Ξέρουμε ότι λόγω των παρατεταμένων αποτυχιών μπορεί να έχασαν οι λέξεις το νόημά τους, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε την επόμενη μέρα. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να προχωρήσουμε. Όπως είπα, δεν έχουμε διάθεση να κρυφτούμε. Με την πρώτη ευκαιρία θα μιλήσουμε με τον κόσμο μας και τα οργανωμένα σύνολα. Από την αρχή της χρονιάς επενδύουμε πολλά στην επικοινωνία με αυτόν. Τον θέλουμε συμμέτοχο στις προσπάθειές μας και μόνο μαζί του μπορούμε να προχωρήσουμε. Η Ομόνοια χωρίς τον κόσμο της δεν είναι τίποτα. Μαζί πρέπει να δουλέψουμε για γυρίσουμε τον τροχό. Και θα τον γυρίσουμε. Διψούμε για επιτυχίες και θέλουμε ξανά να επιστρέψει η Ομόνοια εκεί που ανήκει. Η Ομόνοια δεν είναι για τριτο-τεταρτο-πέμπτες θέσεις. Είναι γεννημένη για να πρωταγωνιστεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα