Νεαρός έμεινε ανάπηρος στο κλαμπ τους-Αρνούνται να πληρώσουν

Χωρίς τέλος είναι ο Γολγοθάς του Κύπρου Ξενοφώντος, ο οποίος το 2003 τραυματίστηκε σε κλαμπ της Λευκωσίας, ενώ προσπάθησε να φύγει από το κλαμπ από το ασανσέρ. Το ασανσέρ ήταν ελαττωματικό και δεν είχε ανέβει η καμπίνα του, ενώ οι πόρτες άνοιξαν κανονικά.

Ο νεαρός έπεσε στο κενό από ύψος 3 ορόφων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να αντιμετωπίζει μέχρι σήμερα ολική αναπηρία.

Στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι, μίλησε ο πατέρας του Κύπρου,

ξεσπώντας ουσιαστικά κατά της αδικίας στην οποία υποβάλλεται το παιδί του όλα αυτά τα χρόνια.

Το θέμα σήμερα, είναι ότι ενώ στο πρωτόδικο Δικαστήριο συμφωνήθηκαν να επιδικαστούν αποζημιώσεις ύψους 735 χιλιάδων ευρώ, εντούτοις, οι δυο ιδιοκτήτες του κλαμπ, δεν προχώρησαν ποτέ στην αποπλήρωση των υποχρεώσεών τους.

Ο πατέρας του νεαρού, ανέφερε ότι ενώ ο ένας εκ των δυο ιδιοκτητών διαθέτει εταιρείες οι οποίες ανέλαβαν έργα εκατομμυρίων, εντούτοις αρνούνται να αποπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, με αποτέλεσμα η οικογένεια, της οποίας η ζωή άλλαξε από τότε ολοκληρωτικά, να μην μπορεί να ανταπεξέλθει αφού ακόμη και σήμερα, 14 χρόνια μετά, ο Κύπρος υποβάλλεται σε εγχειρίσεις.

Ο γιος του παρέμεινε, όπως είπε, 10 μέρες στον αναπνευστήρα και κανείς από τους δυο ιδιοκτήτες «δεν μπήκε στον κόπο να τον επισκεφθεί στο νοσοκομείο», σημείωσε.

Δικαιολογία η οποία προβάλλεται, σύμφωνα με τον πατέρα του Κύπρου, από τους ιδιοκτήτες προκειμένου να μην πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, είναι η μηδενική προσωπική περιουσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα