Τσιμεντοποιία βασιλικού φόρουμ πελατών 2015

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2015, στις εγκαταστάσεις

της εταιρείας, το Πρώτο Φόρουμ Πελατών της Τσιμεντοποιΐας Βασιλικού, με τίτλο “Δημιουργούμε συνδέσμους, κτίζουμε γέφυρες... μαζί”. Η διοργάνωση αποτελεί το συνδετικό κρίκο με τους πελάτες που θα βοηθήσει στην εξέλιξη δυνατών σχέσεων λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις στο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Το φόρουμ στήριξαν με την παρουσία τους ο εκτελεστικός πρόεδρος της εταιρείας,

στελέχη από την ανώτατη διεύθυνση και τα τμήματα Διασφάλισης Ποιότητας, Πωλήσεων

&Μάρκετινγκ, Επικοινωνίας,

καθώς και η επιτροπή διαχείρισης παραπόνων των πελατών. Καλεσμένοι ήταν επίσης εξωτερικοί συνεργάτες, ενώ ο Βοηθός Γενικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων κ. Μιχάλης Αντωνίου παρευρέθηκε ως εξωτερικός ομιλητής. Οι πελάτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις εκ μέρους των διευθυντών τμημάτων και να συμμετάσχουν σε συζήτηση.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκε στους πελάτες ερωτηματολόγιο, που αποτελεί βασικό εργαλείο επικοινωνίας με τους πελάτες, αφού αποσκοπεί σε αναγνώριση και ικανοποίηση στο μέτρο του δυνατού, των αναγκών τους. Τα συμπεράσματα του ερωτηματολογίου έγιναν γνωστά στους παρευρισκόμενους στο τέλος των παρουσιάσεων.

Το μήνυμα της συνάντησης είναι ότι η Τσιμεντοποιία Βασιλικού εξελίσσεται συνεχώς, τόσο λειτουργικά όσο και διοικητικά και μέσα στα στρατηγικά της σχέδια είναι η συνέχιση των προσπαθειών για καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, με στόχο τη διασφάλιση της ικανοποίησης των αναγκών του σε υπηρεσίες και προϊόντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα