Κίνηση για Βεράτι απ' τη Γιουβέντους

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας "Tuttosport", η Γιουβέντους πρόκειται να κάνει κίνηση για την απόκτηση του Μάρκο Βεράτι το προσεχές καλοκαίρι. Στο κόλπο για τον Ιταλό μέσο και η Ίντερ.



Ο Αλέξ Βιτσέλ άφησε στα "κρύα του λουτρού" τη Γιουβέντους, προτιμώντας τα εκατομμύρια των Κινέζων και συγκεκριμένα της Tianjin Quanjian, με αποτέλεσμα οι "μπιανκονέρι" να βρίσκονται εκ νέου σε αναζήτηση ενός ποιοτικού αμυντικού χαφ

που θα λύσει το πρόβλημα στην μεσαία γραμμή.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Tuttosport" το κάζο στην υπόθεση του Βέλγου πρώην μέσου της Ζενίτ "αναγκάζει" τους ανθρώπους της "Μεγάλης Κυρίας" να κινηθούν για την απόκτηση πρωτοκλασάτου ποδοσφαιριστή προκειμένου να κερδίσουν ξανά τον κόσμο της ομάδας, αλλά και τις εντυπώσεις.

Το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας αναφέρει πως πρώτος στόχος των "μπιανκονέρι" είναι ο Μάρκο Βεράτι. Άλλωστε, ήδη ο μάνατζερ του Ιταλού μέσου έστειλε ένα πρώτο μήνυμα για τις προθέσεις του πελάτη του ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική ιστοσελίδα "SportMediaset.it".

"Ο Μάρκο έχει κάνει σπουδαία πράγματα στο Παρίσι, αλλά η καριέρα του δεν μπορεί να είναι συνδεδεμένη μόνο με τίτλους στο γαλλικό πρωτάθλημα. Θέλουμε να κατακτήσει τα πάντα με την Παρί Σεν Ζερμέν, όμως αν αυτό δεν είναι δυνατόν τότε θα βρούμε μία λύση", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του.

Απ' την πλευρά του, ο Τεχνικός Διευθυντής της "Γιούβε", Τζουζέπε Μαρότα έβαλε κι άλλο λάδι στη φωτιά, αφού αποκάλυψε πως "τον Ιούλιο πρόκειται να υπάρξει μία μεγάλη επένδυση για κεντρικό μέσο".

Βέβαια, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν πρόκειται να χαρίσει τον 24χρονο άσο, καθώς είναι σίγουρο πως θα ζητήσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για την παραχώρησή του, ενώ στο κόλπο της απόκτησής του έχει μπει κι η Ίντερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα