Τσαβούσογλου: Ανταλλαγή απόψεων με ΓΓ του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη

Εξειδικευμένες συμβουλές έλαβε η Τουρκική πλευρά, κατά τη διάρκεια της μονόωρης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και στον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου στη Νέα Υόρκη.

New York'ta BMGS Kıbrıs Özel Danışmanı Eide'yi kabul ederek, Cenevre'de yapılacak Kıbrıs görüşmelerine ilişkin görüşlerimizi aktardık. pic.twitter.com/TdUAA1w0tK

Mevlüt Çavuşoğlu (@MevlutCavusoglu) January 6, 2017

Όπως αναφέρει ο Τούρκος ΥΠΕΞ σε μήνυμά του στο twitter, ανεβάζοντας σχετική φωτογραφία με τον ίδιο και τον Ειδικό Σύμβουλο του ΓΓ για το Κυπριακό Έσπεν Μπαρθ Έιντε, ανταλλάχθηκαν απόψεις και θέσεις, ενόψει των κρίσιμων συζητήσεων για το Κυπριακό.

Εν τω μεταξύ χθες, πρισσότερο αισιόδοξος από ποτέ δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μιλώντας στους δημοσιογράφους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών.

Ο Ειδικός Σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα Έσπεν Μπαρθ Έιντε περιέγραψε τη συνάντηση «πολύ καλή», ενώ αμέσως μετά μετέβη στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών για τη συνάντηση που είχε προγραμματιστεί να λάβει χώρα στην Άγκυρα και τελικά αναβλήθηκε λόγω της μετάβασης Τσαβούσογλου στη Νέα Υόρκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα