Τρομερή ανατροπή και νίκη της Σουόνσι επί της Γιουνάιτεντ

Η Σουόνσι έκανε την ολική ανατροπή σε διάστημα 5 λεπτών και επικράτησε με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Λίμπερτι Στάντιουμ", με σκόρερ τους Αντρέ Αγιού και Μπαφετιμπί Γκομίς. Ο Χουάν Μάτα είχε δώσει προβάδισμα στους "Κόκκινους Διαβόλους" στο 48ο λεπτό.



Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ταξίδεψε στην Ουαλία για το ματς με τη Σουόνσι, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη διατηρούσε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Σίτι. Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με

τη Σουόνσι να χάνει τη σημαντικότερη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 27ο λεπτό με τον Μπαφετιμπί Γκομίς. Ο Γάλλος επιθετικός έκανε όμορφη ατομική ενέργεια, σούταρε, όμως η μπάλα "χτύπησε" στο δεξί δοκάρι του Σέρχιο Ρομέρο και κατέληξε άουτ. Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" αντιμετώπισαν προβλήματα στην ανάπτυξη, αφού οι γηπεδούχοι είχαν κλείσει τους χώρους και προσπαθούσαν κυρίως μέσω αντεπιθέσεων να απειλήσουν την εστία του Ρομέρο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τη Γιουνάιτεντ, καθώς μόλις στο 48ο λεπτό ο Χουάν Μάτα άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ, ύστερα από σέντρα του Λουκ Σο και προσποίηση του Γουέιν Ρούνεϊ. Παρόλα αυτά, η Σουόνσι δεν τα παράτησε και έφερε το ματς στα ίσα με τον Αντρέ Αγιού στο 61' με κοντινή κεφαλιά, ενώ 4 λεπτά αργότερα ο Γκομίς έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Οι παίκτες του Λουίς Φαν Χάαλ πίεσαν για την ισοφάριση, όμως το τελικό σφύριγμα βρήκε τη Σουόνσι να πανηγυρίσει μία σπουδαία νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα