ΤΡΟΛ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Δεν θέλουμε τον Πιέρο, έχουμε τον Άθω

ΤΖΟΝ ΚΑΡΒΕΡ
Εν κρυάδα στην Κύπρο

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ
Στα Καρναβάλια θα ντυθώ Αρχιεπίσκοπος

«You are welcome, αοιδέ, to parliament»
Ανοικτό ενδεχόμενο να υποβάλει υποψηφιότητα στις βουλευτικές εκλογές του 2021 άφησε σε διαδικτυακή του συνέντευξη ο κρατικός μας αοιδός και πρώην στέλεχος των ΔΗΣΥ, ΕΥΡΩΚΟ και Οικολόγων, καθώς και αριστίνδην υποψήφιος της ΕΔΕΚ,

Σταύρος Χατζησάββας. Ο Σταύρος το τελευταίο διάστημα φλερτάρει με το στέλεχος του ΔΗΚΟ, Μάριο Παναγιώτου, για να εγγραφεί στο κόμμα, ενώ καλές σχέσεις προσπαθεί να διατηρεί και με την «Αλληλεγγύη». Εμείς να του ευχηθούμε ολόψυχα καλή επιτυχία, ώστε το 2021 να τραγουδήσουμε όλοι μαζί το «You are welcome friend to parliament».

Ο Πιέρος και το ΔΗΚΟ
Tρεις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, 2 της Mπουντεσλίγκα, 2 του Καμπιονάτο, 3 γαλλικές, 4 ελλαδικές ενδιαφέρονται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, για την απόκτηση του Πιέρου Σωτηρίου. Ακόμα λίγο θα γράψουν ότι ενδιαφέρεται και το ΔΗΚΟ για να τον εγγράψει ως μέλος. Εξαιρετική χρονιά φέτος ο Πιέρος, αλλά σταματήστε να τον αππώννετε. Πάντως η γνωστή οπαδός του ΑΠΟΕΛ, Αναστασία Παπαδοπούλου, σχολίασε με χιούμορ πως το ΔΗΚΟ δεν έχει ανάγκη τον Πιέρο καθώς έχει τον Άθω Αντωνιάδη για να σκοράρει, ενώ ο Χρύσης Παντελίδης άφησε να νοηθεί πως το ΔΗΚΟ ελέγχει όλες τις ομάδες, για τις οποίες γράφτηκε στον Τύπο ότι ενδιαφέρονται για τον Πιέρο.

Ο Κάρβερ και η «αγαπούλα»
Ο Γιαννάκης Κάρβερ, Άγγλος προπονητής της Ομόνοιας, που στη χώρα του κάθε ομάδα δίνει μίνιμουμ τρία ματς την εβδομάδα, διαμαρτυρήθηκε για τα συνεχόμενα ματς που έδωσε η «αγαπούλα» στην Κύπρο. Σκέψου, δηλαδή, να είχε και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τι θα μας έλεγες, σύντροφε Κάρβερ.Το μόνο που έμεινε να μας πει είναι ότι στην Κύπρο είναι κρυάδα.

Αποκλεισμός και στα χιόνια
Μετά την Ένωση Δήμων και το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λευκωσίας, ΑΚΕΛ, Δημοκρατικό Κόμμα και ΕΔΕΚ απέκλεισαν, μέσω της συνεργασίας τους στον Δήμο Λακατάμιας, τον Δημοκρατικό Συναγερμό από τη διεκδίκηση οποιασδήποτε θέσης και στη Σχολική Εφορεία. Με τη φόρα που πήραν, ακόμα λίγο θα μας αποκλείσουν και στα χιόνια.

Δεν θέλουμε εγγυήσεις, αλλά…
Έξω ο Τρίκκης, έξω η Πατσιά, έξω και ο Σταματάρης από το Voice. Είπαμε, Καλαμαράδες μου, δεν θέλουμε εγγυήσεις, αλλά το παρακάνατε. Αν αποκλείσουν και άλλους Κύπριους στο επόμενο Voice, να στείλουμε την Άννα Βίσση.

Τι θα ντυθούν στα Καρναβάλια οι πολιτικοί αρχηγοί
Απόφαση για το τι θα ντυθούν στα Καρναβάλια έλαβαν πρόσφατα οι πολιτικοί αρχηγοί. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα ντυθεί κάτι cute, αλλά δεν ήμουν τόσο curious για να μάθω τι ακριβώς, o Αβέρωφ Νεοφύτου διαιτητής, ο Άντρος Κυπριανού θα ντυθεί ΔΗΣΑΚΕΛ φορώντας τη φανέλα του Στάθη Αλωνεύτη του ΑΠΟΕΛ, ο Νικόλας Παπαδόπουλος κορίνα του bowling, καθώς σύγχυσε το strike με τη Στράκκα, ο Μαρίνος Σιζόπουλος και ο Γιώργος Περδίκης θα ντυθούν καλαθοσφαιριστής και πετοσφαιριστής, ώστε να μπορούν ανενόχλητοι να καρφώνουν, ενώ τέλος η Ελένη Θεοχάρους θα ντυθεί λαμπρατζιά και ο Γιώργος Λιλλήκας ανεμόμυλος. Τέλος, ο Αρχιεπίσκοπος θα βάλει στην άκρη τα οικονομικά θέματα και το Κυπριακό και θα ντυθεί για πρώτη φορά στη ζωή του Αρχιεπίσκοπος.

Keywords
Τυχαία Θέματα