Τρίτωσε το κακό στην Λεμεσό – Νέο "ντου" σε υπεραγορά

Κινηματογραφικές φαίνεται πως είναι οι ληστείες σε υπεραγορές της Λεμεσού. Χθες βράδυ, οι δράστες επιχείρησαν ανεπιτυχώς να χτυπήσουν σε μεγάλη υπεραγορά της Λινόπετρας, την ώρα που υπάλληλοι της υπεραγοράς καταμετρούσαν τις εισπράξεις της μέρας.

Ο τρόπος που έδρασαν, είναι πανομοιότυπος και στις τρεις περιπτώσεις. Στην πρώτη ληστεία, αυτήν του Οκτώβρη σε υπεραγορά στην τουριστική περιοχή της Λεμεσού, οι δράστες άρπαξαν τις εισπράξεις της μέρας την ώρα που χρηματαποστολή βρισκόταν στην έξοδο προκειμένου να μεταβεί σε τράπεζα

για να καταθέσει τα χρήματα.

Δείτε εδώ: Απόπειρα ληστείας – Ένοπλοι ξυλοκόπησαν υπαλλήλους

Στην δεύτερη ληστεία που σημειώθηκε στα τέλη Νοεμβρίου πάλι σε υπεραγορά, οι δράστες χτύπησαν ξανά σε χρηματαποστολή, τραυματίζοντας τον υπάλληλο που παρέλαβε τις εισπράξεις προκειμένου να μεταβεί στην τράπεζα.

Η Αστυνομία επανέλαβε κατά την τελευταία ληστεία, την χρήσιμη έκκλησή της προς τους επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες πολυκαταστημάτων και υπεραγορών που μεταφέρουν μεγάλα χρηματικά ποσά, να χρησιμοποιούν υπηρεσίες ασφαλείας και όχι υπαλλήλους τους, τους οποίους, όπως υπέδειξε, θέτουν σε άμεσο κίνδυνο.

Δείτε εδώ: Ένοπλη ληστεία στη Λεμεσό - Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες

Keywords
Τυχαία Θέματα