«Χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα»

Ο Φερνάντο Σάντος σε κάθε ευκαιρία εκφράζει την ευγνωμοσύνη του, αλλά και την εκτίμηση του για την Ελλάδα και τον λαό της.

Έχοντας περάσει μία δεκαετία στην Ελλάδα δεν παραλείπει να κάνει συνεχείς αναφορές στην δεύτερη πατρίδα του, όπως την χαρακτηρίζει. Το έπραξε ακόμη και μετά την κατάκτηση του Euro 2016 με την Πορτογαλία αιφνιδιάζοντας τους πάντες.

Ο πρώην

ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, αφίχθη χθες το απόγευμα στην Αθήνα προκειμένου απόψε να τιμηθεί από τον ΠΣΑΤ ως κορυφαία διεθνή προσωπικότητα του Αθλητισμού και ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης των υπηρεσιών που προσέφερε στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Φερνάντο Σάντος παρά την κόπωση από το ταξίδι από τη Λισαβόνα κατευθύνθηκε χωρίς χρονοτριβή στο λόμπι του ξενοδοχείου όπου διαμένει συναντώντας φίλους του. Ανάμεσα τους και ο Ζήσης Βρύζας.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, η Ελλάδα θα βρίσκεται για πάντα στην καρδιά μου. Έχω έρθει για την γιορτή του ΠΣΑΤ και είναι μεγάλη μου τιμή που επέστρεψα», τόνισε στο gazzetta.gr ο 62χρονος τεχνικός, προσθέτοντας πως θα έχει την ευκαιρία να πει περισσότερα απόψε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ένας οδηγός ταξί βλέποντας τον Φερνάντο Σάντος του φώναξε «ΠΑΟΚ» με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Πορτογαλίας, όντας σε καλή διάθεση να χαμογελάει με νόημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα