Τρεις νεκροί μετά από πυροβολισμούς σε δικαστήριο στις ΗΠΑ

Τρία άτομα έχουν πέσει νεκρά μετά από επίθεση με πυροβολισμούς στο Δικαστικό Μέγαρο της κομητείας Μπέριεν του Μίσιγκαν, με έναν αστυνομικό αλλά και πολίτες να έχουν τραυματιστεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο από τους νεκρούς είναι δικαστικοί επιμελητές, με τον δράστη να είναι ο τρίτος.

#Breaking: Berrien Co. Sheriff's Deputies &MI State Police are on the scene of shots fired at the courthouse. pic.twitter.com/drATyKddZJ

— Brian
Dorman (@BDormanTV) July 11, 2016

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα, άνδρας ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης από τις δικαστικές Αρχές, άρπαξε το όπλο αστυνομικού που τον συνόδευε, ανοίγοντας πυρ προς πάσα κατεύθυνση.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και του FBI, με την περιοχή γύρω από το δικαστικό μέγαρο να έχει αποκλειστεί.

Το περιστατικό έρχεται σε συνέχεια μιας αρκετά βίαιης εβδομάδας για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, με Αφροαμερικανούς να έχουν βρει τραγικό θάνατο από αστυνομικά πυρά στη Λουσιάνα και την Μινεσότα, ενώ στο Ντάλας έξι αστυνομικοί δολοφονήθηκαν από ελεύθερο σκοπευτή κατά τη διάρκεια ειρηνικής διαδήλωσης ενάντια στην αστυνομική βία.

Follow @christos_mich

Keywords
Τυχαία Θέματα