Τραυματίες αστυνομικοί, μία σύλληψη και ζημιές

Πέντε μέλη της Αστυνομίας τραυματίστηκαν σε επεισόδια που σημειώθηκαν το απόγευμα έξω από το οίκημα οπαδών της Ομόνοιας στην Παλλουριώτισσα, ενώ ένα άτομο συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, στις 2μ.μ. σήμερα, ομάδα οπαδών της Ομόνοιας που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι στο οίκημα οπαδών της ομάδας τους στην Παλλουριώτισσα, έθεσαν φωτιά σε σωρό ελαστικών που είχαν μεταφέρει εκεί.

Στη σκηνή κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς και δύο αντιοχλαγωγικές ομάδες της

Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας και μία αντιοχλαγωγική ομάδα της ΜΜΑΔ.

Στην προσπάθεια των μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να κατασβήσουν τη φωτιά, γύρω στα 400 και πλέον άτομα προσπάθησαν να παρεμποδίσουν τη κατάσβεση και επιτέθηκαν εναντίον των αστυνομικών με πέτρες, ξύλα, γυάλινα μπουκάλια, φωτοβολίδες και άλλα επιθετικά αντικείμενα. Μισή περίπου ώρα αργότερα, η κατάσταση τέθηκε υπό έλεγχο.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν πέντε μέλη της Αστυνομίας τα οποία μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και τους δόθηκε εξιτήριο. Παράλληλα συνελήφθη ένα πρόσωπο ηλικίας 30 χρόνων, το οποίο τέθηκε υπό κράτηση.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές σε αστυνομικό όχημα ενώ ζημιές προκλήθηκαν και σε άγνωστο αριθμό αυτοκινήτων που βρίσκονταν σταθμευμένα στην περιοχή καθώς και σε παράθυρα παρακείμενης πολυκατοικίας.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

(ΚΥΠΕ/ΚΔ/ΘΝΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα