Τορίνο:«Πόρτα» σε Τσέλσι για Μπελότι

Η Τορίνο απέρριψε προσφορά 85 εκατομμυρίων λιρών της Τσέλσι για τον Ιταλό επιθετικό της ομάδας Αντρέα Μπελότι, ο οποίος αποτελεί κύριο στόχο για την ενίσχυση της επίθεσης των «μπλε» την ερχόμενη περίοδο.

Η Τσέλσι προσέφερε 51 εκατομμύρια λίρες μαζί με μπόνους 34 εκατομμυρίων, για την απόκτηση του πρώτου σκόρερ του ιταλικού πρωταθλήματος, Αντρέα Μπελότι, με την πρόταση της ωστόσο να μη γίνεται αποδεκτή από τη διοίκηση της Τορίνο.

Ο

23χρονος Ιταλός έχει σκοράρει 24 γκολ σε 28 εμφανίσεις την φετινή σεζόν, ευρισκόμενος σε περίοπτη θέση της μεταγραφικής λίστας του Αντόνιο Κόντε.

«Δε θεωρώ πιθανό να προσφέρει κάποιος 100 εκατομμύρια ευρώ για τον Μπελότι, οπότε θα ήταν προτιμότερο να παραμείνει μαζί μας για έναν ακόμη χρόνο», τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας, Ουρμπάνο Κάιρο.

«'Εχω μάθει ότι είναι χαρούμενος εδώ και θα κάνω μία κουβέντα μαζί του. Θεωρώ ότι πρέπει να κάνει άλλη μία καλή σεζόν ώστε να πάει στο μουντιάλ με καλή ψυχολογία και εν συνεχεία θα εξετάσουμε την αποχώρησή του.

Θα τον κρατούσα για πάντα, αλλά είμαι υποχρεωμένος να τον δώσω αν κάποιος προσφέρει 100 εκατομμύρια. Εν τοιαύτη περιπτώσει θα ήταν δική του η απόφαση αλλά έχουμε πολύ καλές σχέσεις και μπορούμε να συνεχίσουμε μαζί για μεγάλο διάστημα», προσέθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα