Ενώπιον Δικαστηρίου 37χρονος για υπόθεση ναρκωτικών

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου, που θα συνεδριάσει στις 19 Μαΐου, παραπέμφθηκε σήμερα 37χρονος από τη Λάρνακα, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α, κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α, καλλιέργεια κάνναβης και καλλιέργεια κάνναβης με σκοπό την προμήθεια.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, τα ξημερώματα της 9ης Απριλίου 2017, μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, έρευνα σε

διαμέρισμα 37χρονου στη Λάρνακα.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκε σε δωμάτιο του διαμερίσματος, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, φυτώριο κάνναβης με επαγγελματικό εξοπλισμό. Στο φυτώριο φαίνεται πως είχαν καλλιεργηθεί τέσσερα φυτά κάνναβης, τα οποία ήταν φρεσκοκομμένα και ο καρπός τους ήταν τοποθετημένος σε ειδικό δίκτυ για αποξήρανση. Το συνολικό του βάρος ήταν 2,250 κιλά.

Ακόμη, σε τέσσερις γλάστρες εντοπίστηκαν φυτεμένα τα κάτω μέρη των κορμών των φυτών, ενώ σε δοχεία υπήρχαν φύλλα και κλωνιά από τα φυτά κάνναβης.

Ο 37χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο τον παρέπεμψε σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου, που θα συνεδριάσει στις 19 Μαΐου.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα