Τόνιο: "Γνώριζα ότι δεν θα ήταν εύκολο να φύγω από την ΑΕΚ"

Συνέντευξη σε ισπανική ιστοσελίδα έδωσε ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ Τόνιο Ραμίρες και νυν πορτιέρο της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ο Ισπανός τερματοφύλακας μίλησε για την ΑΕΚ, το κυπριακό πρωτάθλημα και την αποχώρηση του από την ομάδα. Δήλωσε επίσης ότι θα είναι ένα όνειρο αν κάνει επίσημο ντεμπούτο απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτη στις 21 Αυγούστου.

Για όταν ήρθε στην ΑΕΚ: Με κάλεσε ο μάνατζερ μου ο Eduardo

Llanos και μου εξέφρασε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ Λάρνακας. Ήθελα να ζήσω μία διαφορετική εμπειρία. Η ζωή εκεί έχει παρόμοια στοιχεία με τη ζωή στα νησιά Κανάρια, καταλαβαίνω αγγλικά αυτό με βοήθησε αν και στην ομάδα υπήρχαν πολλοί Ισπανοί.

Για το πως είναι το κυπριακό πρωτάθλημα: Είναι αρκετά άνισο, υπάρχουν ομάδες όπως ο ΑΠΟΕΛ ο οποίος μπορεί να παίξει τέλεια στο πρωτάθλημα, όμως υπάρχουν και ομάδες με επίπεδο όπως της Segunda B. Οι αγώνες διεξάγονται με πάθος και πολλή ατμόσφαιρα. Ο προπονητής μου ήταν ο Τόμας Κρίστιανσεν.

Για την αποχώρηση του: Μετά το πρωτάθλημα στην Κύπρο, στις αρχές Ιουνίου, ο μάνατζερ μου, μου είπε για το ενδιαφέρον της Ρεάλ Σοσιεδαάδ. Το πρόβλημα ήταν ότι είχα ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ΑΕΚ και είχα υποσχεθεί να ανανεώσω για ακόμη δύο χρόνια. Γνώριζα ότι δεν θα ήταν καθόλου εύκολο να παραχωρηθώ στη Σοσιεδάδ, στο τέλος όμως καταλήξαμε σε συμφωνία.

"Θα εκπληρώσω ένα όνειρο αν κάνω επίσημο ντεμπούτο απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης".

Keywords
Τυχαία Θέματα