Πυρκαγιά το βράδυ της Κυριακής σε αποθήκη στον Αγ. Νικόλαο

Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής σε μεταλλική αποθήκη (2,5 x 3 μέτρα περίπου) στη Λεωφόρο Μακαρίου παρά τον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Για το περιστατικό, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε κλήση στις 22:14 και για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ανταποκρίθηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Νικολάου. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 22:37.

Εκτός της αποθήκης υπήρχαν πλαστικά και μεταλλικά εξαρτήματα οχημάτων, ενώ εντός υπήρχαν κρασιά μεγάλης αξίας. Λόγω του καπνού και της θερμότητας,

το περιεχόμενο της αποθήκης καταστράφηκε. Η πυρκαγιά φέρεται να ξεκίνησε από τα εξαρτήματα, ωστόσο τα αίτια, καθώς και οι ζημιές, θα αξιολογηθούν σήμερα.

Διερευνώνται τα αίτια για την πυρκαγιά στο Νοσοκομείο Παραλιμνίου

Τα αίτια της πυρκαγιάς που ξέσπασε την Κυριακή στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλιμνίου θα εξεταστούν από την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία και τους τεχνικούς του Γενικού Νοσοκομείου Παραλιμνίου σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Η ζημιά θα εκτιμηθεί από λειτουργό της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία στις 16:57 της Κυριακής, δέχτηκε κλήση για πυρκαγιά στον υπόγειο χώρο του Νοσοκομείου Παραλιμνίου. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Παραλιμνίου «Λοχία Αδάμου Αδάμου» με τρία πυροσβεστικά οχήματα.

Στις 16:59 υπήρξε άφιξη των οχημάτων και διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά ήταν σε δωμάτιο με πίνακα διανομής ηλεκτρικού ρεύματος και UPS και σε χώρο με ρεύμα ψηλής τάσης. Χρησιμοποιήθηκαν τρεις αναπνευστικές συσκευές και συσκευή εξαερισμού θετικής πίεσης, καθώς και πυροσβεστήρες διοξειδίου του άνθρακα. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 17:35.

Η πυρκαγιά λόγω της φύσης της προκάλεσε μαύρους καπνούς που μεταφέρθηκαν διαμέσου του συστήματος εξαερισμού στους διαδρόμους και θαλάμους του πρώτου και δεύτερου ορόφου, οι οποίοι εκκενώθηκαν (21 άτομα) από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία για προληπτικούς λόγους.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα